Wpis z mikrobloga

@fl4izdn4g: ekspertyza pokaże że jej tam nie ma - na to wygląda i od początku tak myślałem... ale to za późno żeby szukać tych co ją wywieźli, porwali czy zabili ją... Nawet jeśli mieli by na monitoringu samochód który ja porwał to już dawno go nie ma w Poznaniu a nawet w Polsce.
  • Odpowiedz
Przeciez Adam Z. musi wiedzieć co się z Ewą stało, na 99% zna sprawców bo nie sądzę że uczestniczył by w porwaniu/morderstwie Ewy nie znając reszty porywaczy. W końcu w tej chwili on chroni ich, a oni chronią pośrednio jego. Oczywiście wersja z wypadkiem jest w tej chwili wszystkim najbardziej na rękę, w dodatku z braku dowodów może również przejść w sądzie. I winie za to nasza Policję, która nie ma nic-
  • Odpowiedz
Nie mam pojęcia po co po raz kolejny szukają tam, gdzie jej na 99% nie ma, zamiast sprawdzić inne ewentualności.

Zaginęła Ewa Tylman/Missing person Ewa Tylman Jeśli ten etap zakończy się niepowodzeniem to będzie jeszcze jeden. Wieczorem napiszę posta odnośnie tego etapu.

Co ma być kolejnym etapem? Przeszukiwanie rzeki przy pomocy wahadełka w miejscach, które ominęły radary?
  • Odpowiedz
@fl4izdn4g: Dotychczas płetwonurkowie badali rzekę na odcinku od Poznania do ujścia do Odry sonarem holowanym za łodzią. Ten jednak nie mógł dotrzeć we wszystkie miejsca. Przeszkadzały m.in. drzewa czy powalone konary.
- Tym razem w poszukiwaniach używany sonaru do punktowych poszukiwań. Sprawdzamy 60 punktów, do których wcześniej nie mógł dotrzeć sonar holowany - mówi Maciej Rokus z GSPRP.

Dziwne, bo chyba właśnie w takich miejscach powinno zacząć się poszukiwania?
  • Odpowiedz
@leech: Ja od początku tak twierdziłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) W każdym miejscu gdzie sonar nie mógł dotrzeć mogli wysłać nurka na 5-10 min do wody i byłaby pewność, że nic się tam nie znajduje, ale to są specjaliści i to oni wiedzą jak takie poszukiwania powinny wyglądać. W końcu odnajdują ciała w wodzie.

Trzeba czekać do piątku... Ciekawe jak będzie wyglądała 4 faza poszukiwań.
  • Odpowiedz
@yo666: a może tak wrócić do w miarę pewnego eksperymentu, tego z niemieckimi psami.
trzy próbki - 3 słoiki/1 E.T., 2.A.Z., 3. czyja???/, psy: mały i duzy razem do "przed mostem" po lewej stronie,
duży dalej po lewej przez mosti wraca prawą stroną, no i dalej. Wnioskuję, że mały szedł drogą E.T.,
duzy A.Z.. do "przed mostem" była to wspólna droga.
Od tego momentu droga E.T. w lewo i w dół
puszaty - @yo666: a może tak wrócić do w miarę pewnego eksperymentu, tego z niemiecki...

źródło: comment_M59dubeLKbKF6Ux45VZxUKxGShvSPtvp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz