Wpis z mikrobloga

Mircy, pomocy.
Skoro mam przerwę świąteczną to odpaliłam sobie #skyrim i już kolejny raz coś mi się zawiesza. Jakby postacie nagle zaczynają się czołgać, chociaż nic im się nie działo. I tak się wloką. Esbern z Delphine w głownym queście czołgali mi się całą drogę do ściany Alduina, a teraz w jakimś pobocznym queście to widmo, którego potrzebuje do przejścia zadania tak sobie leży. Co robić? Jestem trochę noobem, więc może coś zepsułam.

#bethesdasucks
dxmant - Mircy, pomocy.
Skoro mam przerwę świąteczną to odpaliłam sobie #skyrim i ju...

źródło: comment_hS5KJEkNLLsJj6e6BLpgDV3yaUcanNRf.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dxmant:
Followers such as Farkas won't self heal and keep crawling around
This is a vanilla game bug where a scripted, essential follower gets stuck in a wounded state and won't stop crawling around after combat is over. A quick fix is to use a shout on them or try a shield or weapon bash. Alternately, try a heal other spell or the "resetai" command in the game console.

Możesz
  • Odpowiedz
@dxmant: nawet jeśli zaklęte drzwi, to przez konsolę możesz przejść do następnego etapu questa ;) Esbern siedząc w swojej celi nie chciał ze mną rozmawiać. Tylko konsola wtedy otworzyła mi drzwi.
  • Odpowiedz
Drake

@dxmant: Eh u mnie picie to w pewnym sensie "rutna" oraz kultura picia, nie spijam się, ale piwko lubie, oczywiście kultura przede wszystkim, pozdrawiam :)

Moje godziny pracy na budowie w ostatnich dniach, na szczęscie nie za psie pieniądzę bo nie u nas w kraju, ale przyznam się że nie wiem ile pociągnę
  • Odpowiedz