Aktywne Wpisy
SmugglerFan +118
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +104
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Skoro mam przerwę świąteczną to odpaliłam sobie #skyrim i już kolejny raz coś mi się zawiesza. Jakby postacie nagle zaczynają się czołgać, chociaż nic im się nie działo. I tak się wloką. Esbern z Delphine w głownym queście czołgali mi się całą drogę do ściany Alduina, a teraz w jakimś pobocznym queście to widmo, którego potrzebuje do przejścia zadania tak sobie leży. Co robić? Jestem trochę noobem, więc może coś zepsułam.
#bethesdasucks
Followers such as Farkas won't self heal and keep crawling around
This is a vanilla game bug where a scripted, essential follower gets stuck in a wounded state and won't stop crawling around after combat is over. A quick fix is to use a shout on them or try a shield or weapon bash. Alternately, try a heal other spell or the "resetai" command in the game console.
Możesz
odznacz wszystkie mody
przy wczytywaniu wyskoczy komunikat ze niepoprawna wersja save i moze nie dzialac to daj tak
2. jesli dalej nie dziala to (po przywroceniu wszystkich modow) sproboj zainstalowac https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=420332603
@dxmant: Eh u mnie picie to w pewnym sensie "rutna" oraz kultura picia, nie spijam się, ale piwko lubie, oczywiście kultura przede wszystkim, pozdrawiam :)
Moje godziny pracy na budowie w ostatnich dniach, na szczęscie nie za psie pieniądzę bo nie u nas w kraju, ale przyznam się że nie wiem ile pociągnę