Aktywne Wpisy
OVHcloud +131
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +21
widzę, że D. Trump jest nowym idolem dla wielu wykopków... nie wiem czemu, ale myślałem, że jest jakaś granica patologii :) Teraz to już zostało tylko postulowanie duetu Pudzian-Kowalski na stołki prezydenta i premiera Polski ;) #polityka
Tylko jak się odniesiesz do konkretów, że większość tych rzeczy o których mówi Trup to wymyślone kłamstwa?
Popatrzmy:
Trmup wprost i bez lukrowania: dlaczego Korea nie płaci
@unknown_stranger: też tak sądzę. Dlatego Trump dając im zatrudnienie na czarno, daje im pieniądze, aby mogli nadal nielegalnie przebywać i mieć środki do życia na terenie kraju.
@Jason_L_McCabe: przecież Trump to taki Kukiz na sterydach więc oczywiste jest, że wykopki ołtarzyki mu stawiają
w przypadku Kukiza jestem w stanie uwierzyć, że on wierzy w swoje brednie i jest w stanie (chociażby cześciowo) przyjąć do wiadomości, że się może mylić. Trump po prostu zmienia swoją narrację i mówi "Od zawsze mówiłem [XYZ]"
przez
Ja wierzę w Unię Europejską ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To akurat do mnie, wykopka przeklętego, przemawia. Zagranie na nosie poltpoprawności i mediom zawsze spoko.
To tak jakby wybrać małpę do zarządzania zoo, bo poprzedni dyrektor był zły, a małpa obrzucała go gównem. I hehe... wszystkich to śmieszyło...