Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór

Gimber nr 1 w spadku subskrybentów na youtube.

http://vidstatsx.com/top-100-12h-sub-losses)

Polecam wykopywać znalezisko: http://www.wykop.pl/link/3072363/tak-pozwalem-gimpera/
To jest bardzo dobra okazja, aby postawić kloca na tej żałosnej bandzie małp z youtube. W kilkanaście minut padło kilka mirrorów dotyczących pozwu na gimbera.

Tyle w temacie, dobranoc xD

#gry #youtube #rozrywka #polskiyoutube #afera #aferagimberowa
wykopiwniczanin - Dobry wieczór

Gimber nr 1 w spadku subskrybentów na youtube.

...

źródło: comment_nfTVDcFTbhgwukvAu272hNaEmvY80AUN.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopiwniczanin: Ale ja się dołączam do pytania - o c--j chodzi? Trochę nie chce mi się oglądać 30-minutowego filmiku szczególnie, że gość chyba od początku to tłumaczy tak jakbym mial mieć jakieś pojęcie o sprawie.

Wiem tylko, że Gimper jest jakimśtam jutuberem i ma dużo subów. Teraz tłumacz.
  • Odpowiedz
@wykopiwniczanin: Za spam akurat można z czystym sumieniem zakopać. Mało kogo interesują przepychanki bandy kmiotów i ich gimnazjalnych młodzieży.

Na szczęście my interesujemy się tym ironicznie więc czujemy się lepsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: Banda debili w postaci gimpera, roja i innych wstawiali mnóstwo filmików, na których obrażają rzeczowego Atora(w sumie o którym dowiedziałem się godzinę temu). Prowadzi on sprawę w sądzie o zniesławienie, a także wynika z tego że i o kradzież(jedna z osób na filmie: "a ten monitor ukradłem, kiedy kończyła się nasza współpraca. Nie lubiłem go więc ukradłem mu monitor").

Nie bawię się w youtube, ale taka samowolka i nabijanie
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: Nie tylko wojna o suby. Co do Atora, to nastolatki na ulicy potrafiły do niego podejść i go opluć, z powodu kłótni na YT. A na samych grupach tych jutuberów dochodzi do takiego stalkingu, że mała bania. Te grupy w kilkanaście dni doprowadzają do samobójstw swoich ofiar.
  • Odpowiedz
@Wiedmolol: Jak kilkaset osób rzuca się na jednego gimnazjalistę, znajduje wszystkie jego dane, adresy itp. to przestaje być zabawnie.

Ja rozumiem, że wielu osobom, szczególnie tym którzy doskonale pamiętają czasy przed YT, wydaje się że to taki kids stuff. Ale skoro to dzieje się nagminnie (nie mówię o przypadkach samobójstw, mówię o nagonkach), a sam Gimper gnoi publicznie członków tych grup bo wstawią nieśmieszny obrazek - to coś jest nie
  • Odpowiedz
@wykopiwniczanin:
Po pierwsze niech najpierw wygra w sądzie potem porozmawiamy czy na prawdę naruszono jakiekolwiek dobro osobiste. Mogę równie dobrze pozwać Białkova o naruszenie dóbr osobistych, bo mi rżnie moją świnkę morską. Pozostawiam tobie tę zagadkę, czy jest to historia prawdziwa.
Po drugie czuję się jakbym obserwował kłótnię w gimnazjum (szczególnie że kłócą się o zapiekanki:D).
  • Odpowiedz
@Thsa: Co ty pieprzysz człowieku. Przytoczył chyba kilkanaście filmików gdzie go obrażano(kradziony monitor, gruba k---a, wpadka rodziców), a ty mówisz że nic się nie stało i przytaczasz zapiekanki. Idź zastanów się trochę zanim coś napiszesz
  • Odpowiedz