Wpis z mikrobloga

http://www.wykop.pl/link/3068305/muhammad-ali-nokautuje-lewaka-z-bbc-w-temacie-multi-kulti-polskie-napisy/

Trzymajcie mnie... Niech mnie ktoś otrzeźwi. Mamy 2016 rok. Portal wykop.pl

Epokowy wniosek wypoku uwaga:

NIE MOŻNA MIESZAĆ RAS, BO RÓŻNE GATUNKI PTAKÓW SIĘ NIE MIESZAJĄ XDDDD

45 p----------h lat progresu od czasu tego wywiadu. Jak grochem w ścianę. Elvis, Lennon i Yoko Ono, Keanu Reeves, Barack Obama == ludzie z patologicznych związków.

A z resztą c--j z celebrytami. Co z dosłownie SETKAMI milionów ludzi na całym świecie z wielorasowym pochodzeniem?

Na zdjęciu poniżej Olivia Munn (pochodzenie Europejskie i Azjatyckie), ZDEGRADOWANA I ZNISZCZONA SWOIM WIELORASOWYM POCHODZENIEM:

#shitwykopsays #neuropa
Holiday - http://www.wykop.pl/link/3068305/muhammad-ali-nokautuje-lewaka-z-bbc-w-tema...

źródło: comment_G088stF5qxLc6mmUdho452eTkgyY2MAH.jpg

Pobierz
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Songox25:

To jakim cudem osiągnęli taki wspaniały wynik? Średnia coś koło osiemdziesięciu, jest sporo osób koło setki, a nawet więcej, ale poniżej 70 to wielu nie ma. Prostytuujesz logikę.

Eeee, no nie, popatrz na wykres dołączony do posta.

32 punktów różnicy i nie ma większej różnicy? Kogo ty chcesz oszukać? To jest różnica między kimś przeciętnym, a upośledzonym. Czytanie wiki na szybko nic ci
Gwyn66 - @Songox25: 
To jakim cudem osiągnęli taki wspaniały wynik? Średnia coś koło ...

źródło: comment_1GbCfunmRuXFn8g4cIgbLPvtnmwG8SC9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@CrtZ: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2054rank.html

@grzegorz-zielinski: szkoda ze nie widzisz jak to właśnie każda inna rasa i religia uważna się za wyższą i to właśnie biały człowiek a jeszcze chrześcijanin (już nie tylko biały) jest aktualnie najbardziej prześladowaną rasą.

Nigdy nie uważałem, że biały = lepszy, a twoje problemy czytania ze zrozumieniem nie dają podstawy żebyś na mnie pluł zza klawiatury - w oczy to nikomu tak nie powiedziałeś i nie
  • Odpowiedz
@Gwyn66: Inteligencja jest w zdecydowanej większości dziedziczna i są stałe, niezmienne, różnice pomiędzy grupami etnicznymi, tzw. rasami.

Polecam przejechać się do Australii i porozmawiać z Aborygenami. Powodzenia.
  • Odpowiedz
  • 1
@pzlpzlpzl:
@no_i_w_ogle: argument, który podajecie jest argumentem przeciw emigracji w ogóle. W końcu Polak nie będzie czuł się dobrze w Irlandii, Niemczech, USA. To inna kultura, nie można się mieszać.
  • Odpowiedz
@Holiday:
Muchammad sam się zaorał i to kilka razy, a najbardziej jak powiedział, że Murzynka z Afryki też by mu nie podeszła, bo w ten sposób przyznał, że jednak to kultura i indywidualne preferencje decydują. Nawet mi się nie chciało tam nic pisać, a takich jak ja było pewnie wielu .
  • Odpowiedz
z jednej rasy się najlepiej dogadują bo podobnie myślą i mówią - i dlatego są ze sobą szczęsliwi.

@krz4k: Nieprawda. Z konserwatywnym ciemnym polaczkiem nie mozna się dogadać. Z rozsądnym wykształconym murzynem nie ma problemu.
  • Odpowiedz
@Holiday:
Znalezisko cieszy się popularnością dlatego, że gość skwitował lewackie dążenie do mieszania ras, popadając przy okazji w skrajności, a nie dlatego, że mówił samą prawdę i tylko prawdę.
  • Odpowiedz
Najlepsze jest to, że z punktu widzenia biologiczno-ewolucyjnego mieszanie się możliwie różnych DNA jest korzystne, natomiast rozmnażanie się w wąskim zakresie puli genetycznej może prowadzić do degradacji

@Emes91:
Rozmnażanie się w wąskim zakresie w sensie w obrębie wsi albo małego miasteczka owszem, ale w perspektywie na przykład czterdziestomilionowego kraju jest małe ryzyko degradacji z powodu małego zakresu puli. Mieszanie się z ludźmi bardzo odmiennych genetycznie jest też ryzykowne bo można
  • Odpowiedz
@Holiday: Dokładnie, żałosny wręcz wykop, jedno z gorszych gówien, rasistowskie, nienaukowe, nielogiczne, patologiczne bredie wykopane z płomieniem przez idiotów, nie boję się tego powiedzieć, aby się z tym zgadzać trzeba być po prostu kretynem, kropka.

4 lata tu jestem, morze głupoty widziałem i z lewej i prawej strony, ale to....to jest chyba jeden z najgorszych momentów na wykopie.
  • Odpowiedz
Nie ma takiej różnicy, bo skala IQ nie jest proporcjonalna. Nie ma ludzi z IQ poniżej 50. 50 to granica jakiejkolwiek mierzalnej inteligencji. Różnica 20 punktów pomiędzy IQ 50 a IQ 70 jest kolosalna, między 90 a 110 - nie do uchwycenia na pierwszy rzut oka. Za to między 140 a 160 - znów kolosalna.

@Gwyn66: Nie wiem, skąd Ty takie rzeczy wytrzasnąłeś. Po pierwsze - nie ma jednej skali
  • Odpowiedz
@Emes91:

znacza to, że jeżeli osoba A ma 70 IQ, a osoba B 140 IQ, to nie znaczy, że osoba B jest dwa razy mądrzejsza (tak jak 20 stopni Celsjusza to nie jest "dwa razy cieplej" w stosunku do 10 stopni), ale oznacza, że między tymi osobami jest taka sama różnica jak między kimś z 80 i 150 IQ - przynajmniej w teorii.

No tak, ale tu wskazałeś ekstrema. Natomiast
  • Odpowiedz
Natomiast w przypadku mniejszych różnic jest tak jak napisałem. Między IQ 90 i 100 jest znacznie mniejsza różnica niż między 70 i 80, albo 120 i 130.

@Gwyn66: Pokaż mi, gdzie tak stwierdzono albo wyjaśnij, bo przez 5 lat studiów psychologii o czymś takim nie słyszałem.

Ale tacy ludzie (poniżej 50) i tak są ze społeczeństwa w dużym stopniu wyłączeni, natomiast granica 70 pozwala im jeszcze całkiem nieźle funkcjonować. Znów operujesz
  • Odpowiedz
@Holiday: Coś chyba słabo się znasz na ewolucji człowieka. Nie widzisz chyba różnicy między człowiekiem dzisiaj a człowiekiem kilka tysięcy lat temu. Nie widzisz jak duża je odległość między przeciętnym Europejczykiem a murzynem z Afryki względem odległości tego samego Europejczyka i Azjaty jak Chińczyk. Ludzie się różnią, mocno.
Nawet kilka tysięcy lat i różnice w kulturze już zmieniają trwale sposób funkcjonowania mózgu dwóch różnych grup ludzi w różnych środowiskach.
W
  • Odpowiedz
@Emes91: Jak dla mnie w rozróżnieniu między "zdecydowanie poniżej średniej", "poniżej średniej" a "średnią", różnica między pierwszy i drugim, a drugim i trzecim jest zdecydowana, zwłaszcza w praktyce. 90 i 100 oba mieszczą się w przedziale "średnim", 80 łapie się już na "poniżej średniej", podczas gdy 70 to granica upośledzenia (w stopniu lekkim, ale jednak). 120 jest na granicy "powyżej" i "zdecydowanie powyżej średniej", z kolei 130 to już wynik
  • Odpowiedz
@Gwyn66: Ale te "średnie", "powyżej średniej" itp. to tylko arbitralne etykietki. A teoretycznie rzecz ujmując, sprawa jest jasna - skala IQ to skala przedziałowa, czyli "jeden punkt IQ" znaczy dokładnie tyle samo zarówno w obszarze jednego ekstremum, środka, jak i drugiego ekstremum. W przypadku skali Wechslera, średnia to 100 IQ, a odchylenie standardowe wynosi 15 - natomiast upośledzenie umysłowe to IQ poniżej dwóch odchyleń standardowych od średniej. Tyle. Te Twoje
  • Odpowiedz