Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Trzymajcie mnie... Niech mnie ktoś otrzeźwi. Mamy 2016 rok. Portal wykop.pl
Epokowy wniosek wypoku uwaga:
NIE MOŻNA MIESZAĆ RAS, BO RÓŻNE GATUNKI PTAKÓW SIĘ NIE MIESZAJĄ XDDDD
45 p----------h lat progresu od czasu tego wywiadu. Jak grochem w ścianę. Elvis, Lennon i Yoko Ono, Keanu Reeves, Barack Obama == ludzie z patologicznych związków.
A z resztą c--j z celebrytami. Co z dosłownie SETKAMI milionów ludzi na całym świecie z wielorasowym pochodzeniem?
Na zdjęciu poniżej Olivia Munn (pochodzenie Europejskie i Azjatyckie), ZDEGRADOWANA I ZNISZCZONA SWOIM WIELORASOWYM POCHODZENIEM:
#shitwykopsays #neuropa
Eeee, no nie, popatrz na wykres dołączony do posta.
@grzegorz-zielinski: szkoda ze nie widzisz jak to właśnie każda inna rasa i religia uważna się za wyższą i to właśnie biały człowiek a jeszcze chrześcijanin (już nie tylko biały) jest aktualnie najbardziej prześladowaną rasą.
Nigdy nie uważałem, że biały = lepszy, a twoje problemy czytania ze zrozumieniem nie dają podstawy żebyś na mnie pluł zza klawiatury - w oczy to nikomu tak nie powiedziałeś i nie
@Holiday: Tu akurat muszę się zgodzić. Nie mogłeś podać gorszego przykładu.
Polecam przejechać się do Australii i porozmawiać z Aborygenami. Powodzenia.
@no_i_w_ogle: argument, który podajecie jest argumentem przeciw emigracji w ogóle. W końcu Polak nie będzie czuł się dobrze w Irlandii, Niemczech, USA. To inna kultura, nie można się mieszać.
Jeżeli wmawiasz moim dziadkom myślenie o białej rasie to jesteś w błędzie. Sam się nauczysz, że rasizm nie jest rozwiązaniem żadnych problemów
Muchammad sam się zaorał i to kilka razy, a najbardziej jak powiedział, że Murzynka z Afryki też by mu nie podeszła, bo w ten sposób przyznał, że jednak to kultura i indywidualne preferencje decydują. Nawet mi się nie chciało tam nic pisać, a takich jak ja było pewnie wielu .
@krz4k: Nieprawda. Z konserwatywnym ciemnym polaczkiem nie mozna się dogadać. Z rozsądnym wykształconym murzynem nie ma problemu.
Znalezisko cieszy się popularnością dlatego, że gość skwitował lewackie dążenie do mieszania ras, popadając przy okazji w skrajności, a nie dlatego, że mówił samą prawdę i tylko prawdę.
@Emes91:
Rozmnażanie się w wąskim zakresie w sensie w obrębie wsi albo małego miasteczka owszem, ale w perspektywie na przykład czterdziestomilionowego kraju jest małe ryzyko degradacji z powodu małego zakresu puli. Mieszanie się z ludźmi bardzo odmiennych genetycznie jest też ryzykowne bo można
4 lata tu jestem, morze głupoty widziałem i z lewej i prawej strony, ale to....to jest chyba jeden z najgorszych momentów na wykopie.
@Gwyn66: Nie wiem, skąd Ty takie rzeczy wytrzasnąłeś. Po pierwsze - nie ma jednej skali
No tak, ale tu wskazałeś ekstrema. Natomiast
@Gwyn66: Pokaż mi, gdzie tak stwierdzono albo wyjaśnij, bo przez 5 lat studiów psychologii o czymś takim nie słyszałem.
Nawet kilka tysięcy lat i różnice w kulturze już zmieniają trwale sposób funkcjonowania mózgu dwóch różnych grup ludzi w różnych środowiskach.
W