Wpis z mikrobloga

BETA średnio mi się podobała, kupiłem ze względu na klimat gry i chęć pogrania w jakiegoś TPS-a. Od gry nie mogę się oderwać. Trochę jest powtarzalna ale czegoś takiego mi brakowało. Myśle że dzięki tej grze oraz Watch Dogs, Ubisoft wybije sie z tego k--------a w jakim się znalazł dzięki serii Assassin's Shit.
#tomclancysthedivision #thedivision #ps4 #ubisoft
F.....i - BETA średnio mi się podobała, kupiłem ze względu na klimat gry i chęć pogra...

źródło: comment_dfUm7Z1uTpT7EHzUTG9w2kywIBuVEFRZ.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FoxKamui: Ubisoft się już nie wyrwie z "k--------a". Far Cry leci na łeb na szyję, AC również, Watch Dogs pewnie podzieli los wczesniej wymienionych tytułów. The Division jeszcze nie ogrywałem w pełnej wersji. Beta była dla mnie słabiutka. Może kiedyś spróbuję ale nie wierzę już Ubisoft. Czasami mają udane produkcje ale teraz to głównie mocne średniaki.
  • Odpowiedz
@Areooo51: eee Div wlasnie imo dobrze zooptymalizowane. Jedyne jakie problemy natrafilem to z obsluga 2 monitorow ( w momencie uruchamiania gry nie mozna nic klikac na drugim ekranie bo inaczej sie kaszani )
  • Odpowiedz
@mrmydlo: Mnie się bardziej podobało niż GTA V. Nawet zrobiłem platynkę.
@MSKappa: Ja wierzę że im się uda. Jak usprawnią Division, dodadzą więcej różnorodnych misji czy stealth kille, których najbardziej brakuje, to będzie fajnie. Jak przestaną lecieć na ilość z Far Cry i AC i przyłożą się do tego, tak jak za dawnych lat, to wybiją się.
@aryss: @Areooo51: Dlatego właśnie wybieram konsole. Jedyny
  • Odpowiedz
@FoxKamui: Nie wiem czy przypadkiem nie jest za późno na przykładanie się do gier. Dużo osób jest już mocno zrażone Ubisoftem. Niedzielni gracze zawsze kupią ale gorzej z tymi bardziej w temacie gier.
  • Odpowiedz
@FoxKamui: Call Of Duty to żyła złota ( ͡° ʖ̯ ͡°) Gra od lat nie przeszła żadnej większej rewolucji. Co edycję dają jakąś jedną nowość i hajs leci. Janusze kupujo i biznes się kręci. Później nie ma co się dziwić że Ubisoft robi podobnie ze swoimi grami.
  • Odpowiedz
@MSKappa: Muszę ci powiedzieć że w tym roku CoD był konkretny i wypchany zawartością. Raz że mało błędów w nim było, to jeszcze dwie kampanie, dosyć duża customizacja broni, tryb zombie, który miał odrębną fabułę i dosyć dobry patent na poziom trudności gdzie giniemy od jednego strzału. Nie przepadam za CoDem ale Black Ops 3 był zacny.
  • Odpowiedz
@FoxKamui: Nie mówię że CoD jest zły. To niezła strzelanka ale forma już dawno się przejadła. Bieganie po ścianach i inne tego typu dodatki trochę to urozmaiciły ale jak już mam wybierać między strzelankami to wolę Battlefielda.
  • Odpowiedz
@MSKappa: No, Battlefield spoko. BC, BC2, potem trójka i cztery, do której musiałem się przekonać kilkoma meczami w multi (singiel lepiej mi się podobał w BF4). Hardline niestety wg mnie niepotrzebny i jak na tą serię, to strasznie brzydki z dziwnym odrzutem broni. Grałem tylko w betę i nie wiem jak wygląda to finalnie ale to co widziałem mnie totalnie odrzuciło. Miałem gorsze odczucia niż po becie Division. Ciekaw jestem
  • Odpowiedz
@FoxKamui: W Hardline nie grałem i nie mam ochoty. Jak dla mnie 3 i 4 to praktycznie kopia więc nie mam ulubionej części. Singla nawet nie dotykam. Tylko multi. Nie gram nie wiadomo ile ale raz na jakiś czas miło jest się postrzelać. Największy paradoks jest taki że mapy "korytarze" są moimi ulubionymi. Lubię w Battlefieldach duże mapy ale taka Operacja Metro czy Blokada są świetne :D
  • Odpowiedz
@aryss: @qlimax3: Zdaję sobie sprawe że mój komputer to już master race nie jest, no ale GTA V czy Wiedźmina 3 spokojnie dźwiga i to nie na najniższych tylko w obu przypadkach średnio-wysokie, a takie Div to totalna klapa. A szkoda bo bym pograł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@FoxKamui: a wiesz, że to nie ubi robiło tę grę tylko massive? ubi to tylko wydawca i jakieś p---------e, co mają zrobić i tyle, a reszta to zasługi massive za tak świetne mmo, które zrobili, bo również zagrywam, a betą w ogóle się nie interesowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Areooo51: u mnie Wiedźmin3 na średnio wysokich 50-60fps. A The Division beta przy średnich-wysokich trzymał prawie cały czas 60fps (czasami zdarz się drop o 1-4 klatki raz jakiś czas).
  • Odpowiedz