Wpis z mikrobloga

@Mindblower: Jak grałem, to po kolei oswobadzałem wszystkie miasta spod władania orków. Po zaliczeniu większości miast z tego centralnego regionu (trawiastego, chyba Myrtana) nagle orkowie stali się do mnie wrogo nastawieni. Atakowali mnie, gdy tylko pojawiłem się w ich zasięgu. Przez to nie mogłem już do końca gry zrobić żadnego zadania, w którym wymagana była rozmowa z jakimś orkiem, bo każdy mnie atakował i musiałem go zabić. To błąd, czy
  • Odpowiedz
@Mindblower jak mi Adanos powiedział by uwolnił wszystkie miasta to mi się odechciało grać. W sumie z chęcią bym wrócił, ale pamiętam quick save 3 minuty trwał, są jakieś patche by to naprawić? Z 7 lat nie grałem w G3.
  • Odpowiedz
@yetem: Najnowsza wersja, patch społeczności (na steam'ie jest jako wersja testowa, wybierasz i gotowe do grania, bez kombinacji) i szybkie zapisy trwają u mnie od 1 do 5 sekund. Odbijanie później było szybsze - zwój z golemem czy armią cienia i potem po kolei. Cały Varant zrobiłem w 2 godziny, jak na początku 30-40 minut na miasto szło.
  • Odpowiedz