Wpis z mikrobloga

Trzymajcie mnie w pięciu bo zabiję 10ciu ! Pierwsza sobota od 2 tygodni wolna, człowiek #!$%@? jak murzyn chce sobie pospać w sobotę to się budzi 6:40. Oczywiście że sąsiad emeryt #!$%@? od tej godziny bo jedzie na ryby jakby czasu nie miał ogarnąć wcześniej tylko biega po całej klatce i #!$%@? drzwiami, jeszcze mu się światło pomyliło z dzwonkiem do drzwi i to #!$%@? akurat moim. To jest #!$%@? dramat ale szkoda strzępić. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEWYSPANYCH !

#takbylo #niewiemjaktootagowac #sobota
  • 13
@laiklaicki: Ja w robocie mam dwa różne modele jedne to takie gumowe właśnie co nic nie przepuszczają i są dla mnie za duże i drugie idealne co nawet mogę mieć ponad 8 h w uszach i pracować i nic po prostu zapominam o nich. Faktycznie przyznam, że zdecydowanie lepiej się śpi bez tych #!$%@?ów ale jak mam znosić hałas to lepiej mieć coś w uszach i w dodatku nie palce i
@laiklaicki: u mnie w 4 piętrowym bloku co tydzień ktoś #!$%@? wiertarą i to zawsze te same osoby :D Ostatnio przez całe studenckie wakacje usuwali azbest z bloku kolegi - biedak chodził spać o 22, a wstawał o 6, bo od tej godziny zaczynało się rycie. Jakby tego było mało, podczas prac udekorowano mu kuchnię kilkoma dziurami o średnicy dużego wiertła, bo jakiś ekspert nie wyczuł odległości ( ͡° ͜