Aktywne Wpisy
darknightttt +18
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
JohnTravoltta +55
No cóż - wychodzi na to, że najlepszym trenerem od czasów Beenhakera był... Sousa. Co prawda nie wyszli z grupy na Euro, ale grali ofensywną piłkę, którą chciało się oglądać. Mieli pomysł na grę, umieli cisnąć do przodu, a wobec wyjścia z grupy nie zabrakło im wiele - wystarczyło, żeby bramkarz Szwecji nie rozegrał meczu życia.
Tylko Sousa jak zobaczył funkcjonowanie PZPNu to spierniczył od tego gówna jak najdalej.
#mecz #polska #
Tylko Sousa jak zobaczył funkcjonowanie PZPNu to spierniczył od tego gówna jak najdalej.
#mecz #polska #
Skąd się w ogóle bierze takie #!$%@?, że trening to powinien trwać tyle i tyle. Serio ktoś tu myśli, że jeżeli będzie ćwiczył dłużej niż godzinę to załączy mu się hiper katabolizm, kortyzol mu #!$%@? w kosmos aż dostanie raka, a gainsy to już w ogóle będą ujemne? Zamiast skupiać się na pierdołach dopnijcie swoją dietę, progresujcie w objętości treningowej i niech ten trening trwa tyle czasu ile potrzebujecie. Latają debile po tej siłowni z jakimiś timerami, oddech po serii mu się nie zrówna, ale #!$%@? #!$%@? dalej, bo minęło dokładnie 30 sekund, powtarzam 30 SEKUND. Chodzę na siłownię, gdzie każdy zna każdego. Między seriami mam czas pogadać, pośmiać się czy też wymienić się spostrzeżeniami. Jeżeli jestem na redukcji, dorzucę trening brzucha, cardio, tabatę czy jakiś inny HIIT to bywa, że siedzę na pace i 3 godziny. Na przyrosty nie narzekam. Kisnę z ludzi, którzy dorabiają do treningów jakąś ideologię. Każdy ćwiczy, bo chce lepiej wyglądać i czuć się lepiej w swoim ciele. Nie musisz, #!$%@? kupować bluzy z kapturem z napisem ANIMAL, zaciągać kaptur na łeb i zakładać beatsy na uszy "bo na siłowni się trenuje, a nie #!$%@? głupoty." Pozdro sportowe świry. Róbcie dalej te swoje strongliftsy to będziecie dalej wyglądać jak berti, elo.
Czemu #!$%@?? Bo są na tym zajebiste efekty siłowe o jakich na splicie możesz pomarzyć. Kwestia priorytetów czy chcesz pompować mięśnie czy wolisz by rozmiar szedł w parze z siłą.
Rozumiem, ze niektorzy traktuja silownie jako miejsce spotkan towarzyskich. Kobiety spotykaja sie na targowisku, u fryzjera i kosmetyczki zeby poplotkowac a niektorzy mezczyzni robia to samo w silowni.
@ssjfrytek: Bo są dobre na początek jak i jako baza na przyszłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przede wszystkim uczą techniki w podstawowych ćwiczeniach zdolnych rozwinąć całe ciało - w przeciwieństwie do splita na start i pomijania nóg po pierwszym treningu gdzie 20 serii odebrało możliwość chodzenia i resztkę chęci do dalszych treningów xD
Sad but true.
Czemu 99% mirków
Komentarz usunięty przez autora