Aktywne Wpisy
FejsFak +670
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
rysiekryszard +71
Ale skisłem z wpisu @agacik92 https://wykop.pl/wpis/71985683/czy-sa-gdzies-w-polsce-jeszcze-mezczyzni-z-normaln
xD Dziewczyna nie może znaleźć odpowiedniego mężczyzny xD. Przeciętna kobieta na tinderze/badoo/sympatii dostanie 10 wiadomości dziennie w wariancie pesymistycznym. Pomnożyć to przez 30 dni i w sumie jedyne zadanie kobiety to randkować i odsiewać facetów. I jeszcze takie randkowanie to praktycznie jedzenie i spędzanie czasu na koszt mężczyzny, bo nie oszukujmy się, z 80 % facetów będzie płaciło za kobietę. Czujecie to? W miesiącu możesz sobie
xD Dziewczyna nie może znaleźć odpowiedniego mężczyzny xD. Przeciętna kobieta na tinderze/badoo/sympatii dostanie 10 wiadomości dziennie w wariancie pesymistycznym. Pomnożyć to przez 30 dni i w sumie jedyne zadanie kobiety to randkować i odsiewać facetów. I jeszcze takie randkowanie to praktycznie jedzenie i spędzanie czasu na koszt mężczyzny, bo nie oszukujmy się, z 80 % facetów będzie płaciło za kobietę. Czujecie to? W miesiącu możesz sobie
Uważam, że całkiem nieźle! Powiem wam, że różnicy względem beznyny nie czuć w ogóle. A spalanie względem benzyny podniosło się o jakieś 2l/100km - wcześniej zwykle 13-15l/100km - z czego nigdy nie jeździłem aż tak ostro bo wiedziałem, że jednak mnie to będzie kosztować ;)
Małe zestawienie z paru stacji benzynowych po drodze i w UK:
Dla przypomnienia: #e39 525iA (automat) R6 2.5l 192KM M54B25
#bmwsorka #bmw #motoryzacja #samochody
Jeszcze nadmienię, że instalacje zakładała mi firma mGas z Krakowa i mam STAG Q-MAX+ :)
! edit: dobha juz wszystko wiem
Podsumowując, przy Twoim silniku instalacja zwróci Ci się szybciej niż przeciętnemu Kowalskiemu ;)
Różnica wynika z mojego stylu jazdy, przy 15l musiałem jechać dość powoli (150km/h) przez ruch na drodze i inne rzeczy :)
@bidzej: miałem e36 320i, problem 2 litrowych R6 bmw jest taki, że palą jak 2.8l a chodzą jak 1.8l ;)
u mnie 1,8 120 kuca w manualu to bierze około ~10-11 lpg.
Także raczej OK.
.
pzdr.
Troszke ponad 6l na 100km
Na dwoch bakach zajechalem do Polski (i troche mi jeszcze zostalo po przyjezdzie) autem obciazonym dosc konkretnie.
Jaką miałes średnią prędkość?
Auto z 4 osobami i bagaznikiem #!$%@? calym.
Sredniej predkosci nigdy nie sprawdzam wiec nie bede zmyslal ale nawet e39