Aktywne Wpisy
chris3d +98
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
darydarylosu +1
Chłop postanowił pierwszy raz w życiu złożyć samodzielnie komputer. Obejrzał kilka filmów na YT, nawet jeden pokazywał że robiąc wszystko na odwal nie da się niczego zepsuć. Chłopu się jednak udało. Zepsuć. Nie wiem jak. Włożyłem starannie, zacisnąłem, założyłem chłodzenie CPU. Komp się nie uruchomił, zdjąłem wszystko a tu wygięte piny w sockecie AM5. MOBO do kosza czy serwis? #pc #pcmasterrace #elektronika #pytaniedoeksperta
Uważam, że całkiem nieźle! Powiem wam, że różnicy względem beznyny nie czuć w ogóle. A spalanie względem benzyny podniosło się o jakieś 2l/100km - wcześniej zwykle 13-15l/100km - z czego nigdy nie jeździłem aż tak ostro bo wiedziałem, że jednak mnie to będzie kosztować ;)
Małe zestawienie z paru stacji benzynowych po drodze i w UK:
Dla przypomnienia: #e39 525iA (automat) R6 2.5l 192KM M54B25
#bmwsorka #bmw #motoryzacja #samochody
Jeszcze nadmienię, że instalacje zakładała mi firma mGas z Krakowa i mam STAG Q-MAX+ :)
! edit: dobha juz wszystko wiem
Podsumowując, przy Twoim silniku instalacja zwróci Ci się szybciej niż przeciętnemu Kowalskiemu ;)
Różnica wynika z mojego stylu jazdy, przy 15l musiałem jechać dość powoli (150km/h) przez ruch na drodze i inne rzeczy :)
@bidzej: miałem e36 320i, problem 2 litrowych R6 bmw jest taki, że palą jak 2.8l a chodzą jak 1.8l ;)
u mnie 1,8 120 kuca w manualu to bierze około ~10-11 lpg.
Także raczej OK.
Troszke ponad 6l na 100km
Na dwoch bakach zajechalem do Polski (i troche mi jeszcze zostalo po przyjezdzie) autem obciazonym dosc konkretnie.
Jaką miałes średnią prędkość?
Auto z 4 osobami i bagaznikiem z-------m calym.
Sredniej predkosci nigdy nie sprawdzam wiec nie bede zmyslal ale nawet