Aktywne Wpisy

PiotrFr +316
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierz
PxSQ +8
Hej, jakie książki wywarły na was największy wpływ? Takie, które gdzieś tam otworzyły oczy na pewne kwestie lub bardzo zapadły w pamięć i po ich przeczytaniu nie byliście już tymi samymi osobami?
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”

-przychodzi mail od grafika
-grafika który odjebuje nam wszystko zgodnie z zachciankami grażynki-żonyprezesa elegancko, od ulotek, przez teczki, okleiny drzwi do projektu biura
-z maila wynika, że musi zapłacić 9k z własnej kieszeni podwykonawcom bo hajs za styczniowy projekt który zrobił w grudniu przyszedł mu pod koniec lutego, a za luty brak środków i zaczyna kurde przypał
-pani grażynka-żonaszefa, po wykonaniu projektu piętra i ogarnięcia drukarni przez tego człowieka uważa, że 900zł za jakieś literki to k---a za dużo i wgl sami mogliśmy to powycianać i wydrukować na drukarce w firmir, coto ma być wgl, OSZCZENDNOŚCI K---A
-koleżanka pani grazynki- główna księgowa ma beke bo 'hehe nie zaksięgowano jeszcze połowy stycznia, a marzec jest xDDDD TOB KEK, S--------Y TOP KEK.'
-koleżanka która zajmowała sie materiałami promocyjnymi popłakała sie z w--------a, że cała jej praca poszła psu w p---e i takimi zagraniami księgowości robi sobie z buźki cholewę względem wykonawców, bo na nią spływa całe szambo sytuacji
kocham ten k--------k- zarazem zastanawiam sie, jak jedna z większych spółek medycznych w województwie moze być tak zarządzana i jakim cudem to jeszcze nie zdechło? xD
no, to tyle u mnie- a jaktam u was mirky? target zrobion'd? nik skontrolował? xD
#pracbazaproblems #ksiegowosc #smuteczek #grafika
źródło: comment_7xXPl5HXCCGCvwFQXIgrDZhBu784O0Id.jpg
Pobierz@jokefake: Się śmiej. NIK właśnie u nas krąży.
wiesz, wczesniej pod rządami grażyny-żonyprezesa ten twór prawie zdechł, ale zatrudniono ludzi którzy ogarnęli bajzel, zrobili plan marketingowy, zreorganizowali wszystko i gdy tylko firma wyszła na +, zaczęto im robić koło d--y i ogólnie podcinac skrzydła, grożąc zwolnieniem i ciągle cisnac ze plan jaki stworzyli i na którym sie zarabia jest c-----y, a grazia znowu zaczęła w--------ć swoje