Wpis z mikrobloga

@oranzmetylowy: no jest dużo muslimów, ale też nie jest tak jak się może wydawać. Dwa razy wynajmowałem na wakacjach pokój w dzielnicy muzułmańskiej i było spokojnie. Jak nie chcesz mieszkać wśród muzułmanów to musisz jechać na północ bardziej (ale tu z kolei ciężej z pracą) albo po prostu dołożyć więcej do mieszkania i wynajmować w centrum
@bialawitz: Bylam na północy juz właśnie tylko tam ciężko z praca faktycznie. Nie tyle nie chce co troche sie ich boje. Wiadomo, ze kobiety oni inaczej traktują niż facetów a nie chce się z kumpela pakować w jakies podejrzane tereny. Ale dzieki za rady
@bialawitz: A to tez słyszałam i mega negatywnie sie nastawiałam na Polaków ale okazało sie ze to właśnie Polka w UK najbardziej mi pomogła. Takze to zalezy od ludzi a nie od narodowości. Po prostu dużo tam takich co by sprzedali swojego za paczke fajek.
@oranzmetylowy: jeżdżę tam co jakiś czas do ziomka, duże fajne miasto, ale ludzie to po prostu tragedia, wszystkie ciapki są pozbawione jakichkolwiek uczuć, wszyscy wyglądają jakby nie mieli w sobie za grosz człowieczeństwa, puści w środku żyjący tylko po to żeby oddawać pokłony jakiemuś allahowi