Wpis z mikrobloga

@Muaarthinos: Może dziś o 22:30? Pokój ktoś z nas założy. Mogę to być ja - jeśli masz coś przeciwko, możesz spróbować Ty. A jeśli nie pasuje godzina / termin, zaproponuj coś innego, proszę.
  • Odpowiedz
Dzisiaj o 22:30 będę w drodze powrotnej z pracy, więc odpada. Mógłbym zaryzykować granie w robocie (czyt. wcześniej, przed 21:00), ale jest ryzyko, że obsługa klienta spowoduje u mnie chwilowe afk ;)
  • Odpowiedz
Mam teraz niepewną sytuację w pracy i nie wiem jak będę robił w poniedziałek, wtorek i środę. Największe jednak szanse są na to, że środa będzie dla mnie dniem wolnym, więc jakby co, to wstępnie możemy się umówić właśnie na środę, godzina powiedzmy... 21:00. Może być? Jakby coś się zmieniło (pieprzony elastyczny system zmian), to dam znać.
  • Odpowiedz
@Muaarthinos: Niestety, na 21:00 się nie wyrobię :/ Może być 23:30? Albo w piątek 21:00 lub później? Albo w sobotę 16:00 lub później (przy czym sobota to już ostatni dzień rozgrywek ;) )?
  • Odpowiedz
@Muaarthinos: Ok. Dziś 18:00 siadamy przed kompy. Najpierw Ty zakładasz room. Jeśli nie wniosę zastrzeżeń, to na drugi mecz też możesz mieć, jeśli będzie problem, na drugi mecz ja zakładam. Linki do pokoju wklejamy tutaj :)
  • Odpowiedz