Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#zwiazki #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@pyrka: ło matko co za łoś, coś mi się zdaje chyba ma bolca na boku, tzn. jakąś przyjaciółkę zazdrosną, tak to czasem bywa no ale jak tak można. ehh
@pyrka: [*]
Co k---a? Jak 3/4 dziewczyn rzuca swojego gościa (najczęściej nawet nie ma j-----j odwagi się spotkać by to powiedzieć w twarz, jak ten gość xD) tekstem w stylu "nie jestem gotowa na związek, tak naprawdę chyba potrzebowałam przyjaciela", a to wszystko oczywiście po
@antipathia: Czy ja dobrze uważam, że jesteś z dwa lata z kimś, kogo nie uważasz za prawdziwego faceta?
Nie mogę być z dziewczyną która ma konto na tak niepoważnym serwisie jak Wykop. Myślałem, że jesteś dojrzalsza.
Widzę, że już usunęłaś ale za późno.
Komentarz usunięty przez autora