Wpis z mikrobloga

Jak bardzo sms od niebieskiego "Zdałem sobie z kilku rzeczy sprawę po rozmowie z przyjaciółkami, chcę porozmawiać. Masz dzisiaj czas, żeby się spotkać?" brzmi jak nadchodzące #tfwnobf?

#zwiazki #gorzkiezale
  • 183
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"nie jest gotowy na związek" i tak naprawdę "potrzebował przyjaciółki, a nie dziewczyny",

@pyrka: ło matko co za łoś, coś mi się zdaje chyba ma bolca na boku, tzn. jakąś przyjaciółkę zazdrosną, tak to czasem bywa no ale jak tak można. ehh
gupilogin - > "nie jest gotowy na związek" i tak naprawdę "potrzebował przyjaciółki, ...
  • Odpowiedz
@pyrka: kurde, nie sądziłam, że będzie smutne zakończenie. kiedyś miałam podobną sytuację. facet po spotkaniu ze swoją przyjaciołeczką też stwierdził, że to nie to i to związek na chwilę (xD), ale od tamtej rozmowy jesteśmy już 2 lata, więc chwila się przedłużyła. znajdziesz faceta bez przyjaciołeczek to będzie dobrze, będę zazdrościć ( ͡° ͜ʖ ͡°) prawdziwy facet ma tylko przyjaciół płci męskiej
  • Odpowiedz
@pyrka: Mam przyjaciółkę, taką prawdziwą. Zawsze mnie motywowała i wspierała w związkach czy jakichś znajomościach. Zawsze pomagała rozwiązywać problemy, namawiała do starania się, podpowiadała co zrobić, co kupić itd. nigdy nie sugerowała bym się rozstał. To jest przyjaźń, a nie jakieś "przyjaciółki"
  • Odpowiedz
@espoo:

jeśli tak się zachował to nie miej wątpliwości co do tego, że JEST głupkiem i nie miej też skrupułów spuścić go na drzewo w razie czego

Co k---a? Jak 3/4 dziewczyn rzuca swojego gościa (najczęściej nawet nie ma j-----j odwagi się spotkać by to powiedzieć w twarz, jak ten gość xD) tekstem w stylu "nie jestem gotowa na związek, tak naprawdę chyba potrzebowałam przyjaciela", a to wszystko oczywiście po
  • Odpowiedz
facet po spotkaniu ze swoją przyjaciołeczką też stwierdził, że to nie to i to związek na chwilę (xD), ale od tamtej rozmowy jesteśmy już 2 lata

prawdziwy facet ma tylko przyjaciół płci męskiej

@antipathia: Czy ja dobrze uważam, że jesteś z dwa lata z kimś, kogo nie uważasz za prawdziwego faceta?
  • Odpowiedz
@pyrka: Sorry ale musiałem z Tobą zerwać.
Nie mogę być z dziewczyną która ma konto na tak niepoważnym serwisie jak Wykop. Myślałem, że jesteś dojrzalsza.
Widzę, że już usunęłaś ale za późno.

• Odpowiedz
@espoo: tak, laska wiąże się z gościem, który jednak po kilku miesiącach stwierdza, że to jednak nie to i po konsultacjach z koleżankami postanawia to skończyć, a ty (specjalnie z małej) stwierdzasz, że to jest jakaś #logikaniebieskichpaskow.no tak, ale mój wpis jest kompletnie pozbawiony sensu, bo śmieszy mnie to klepanie po pleckach i wyzywanie od głupków faceta, który zakończył związek w sposób, w jaki kończą go zazwyczaj
  • Odpowiedz