Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki, szalenie istotne pytanie: Przesiadam się z Lumii 735 na.. no właśnie nie wiem na co, ale tutaj sami eksperci to przecież pomogą ( ͡° ͜ʖ ͡°) To czego szukam w telefonie:
*może być używka, ale raczej nie chcę (nie mogę) zapłacić więcej niż 500-600 (+/- 10%)
*system irrelewantny, ale pewnie telefon z rok posłuży i chciąłbym, żeby w tym czasie zbyt nie mulił.
*używam fejsbuka,spotifaja offline, mirko, czasem cyknę fotę,no i z nudów w jakąś grę logiczną pyknę na tronie (no i dzwonienie/smsowanie)
*jedyne doświadczenie z chińskimi zakupami, to jak mi słuchawek nie przysłali z tindydeal ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Z obiegu telefonicznego jkaiś czas temu wypadłem: czego szukać, za jakimi modelami się rozglądać, co jest możliwe do wyłapania w takiej cebulowej cenie? Za wszelką pomoc po plusiku Wam na zdrowie!

#gsm #telefony #android #bojowkawindowsphone #ios #kiciochpyta
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@venomik: był... intensywnie użytkowany i ma tego ślady zarówno zewnętrzne (nie działa wyjście słuchawkowe, obudowa trzeszczy i popękana no i muli - parat się włącza czasem dobre kilka sekund)
  • Odpowiedz
@urban33pl: gniazdo słuchawkowe na gwarancji, samemu też wymienisz (cena chyba ze 40 zł na allegro) i do tego przywróć do fabrycznych i pliki na karcie przetasuj (zrób backup karty, sformatuj ją i jeszcze raz wszystko wrzuć) i będzie śmigać
  • Odpowiedz