Wpis z mikrobloga

Mój pierworodny! Franciszek Jan. Żona urodziła naturalnie 4,1kg i 60cm. Piękne uczucie, polecam każdemu #niebieskiepaski w uczestniczeniu w porodzie jeśli tylko mają możliwość. Dodatkowo mimo, że jestem w miarę młody to mam staromodne zwyczaje i wiem, że trzeba szanować #rozowepaski. Teraz już wiem dlaczego zasługują na szacunek, nie ma nic piękniejszego dla mężczyzny niż to, że jego Wybranka przynosi mu na świat potomka. Ja p------ę, ale się cieszę...

#pokazdziecko
soadfan - Mój pierworodny! Franciszek Jan. Żona urodziła naturalnie 4,1kg i 60cm. Pię...

źródło: comment_1aYLUODAmnx30CulkrWxsw30sA0Kuh8U.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czemu dziwi cie fakt, że mężczyzna może szanować kobietę nawet za to, że urodziła mu dziecko? chyba nawet się domyślam czemu patrząc na twój nick

@lubiecocacole2: bo to sugeruje ze przed urodzeniem jej nie szanowal, cudowny zwiazek bulwo
  • Odpowiedz
@soadfan: jakie s----------e w komentarzach XD

No ale nic. Tutaj mirki nigdy raczej nie zaznaja takiego uczucia jak ojcostwo (chyba, że w simsach), bo zwyczajnie nie mają z kim. Mirabelki w większości też są kociarami, a jak już mają niebieskiego to nie chcą mieć dzieci, bo wyzwolenie mocno xD

• Odpowiedz
Ale piękna orka. Opie, mam nadzieje że przemyślałeś błędy swojego postępowania. Szanuj wszystkich, a nie tylko tych, którym z pochwy ludzie wypadają. Albo nie dawaj nikomu szacunku za nic, tak samo jak niczym szczególnym (tj. godnym szacunku, nie deprecjonuje bólów porodowych) nie jest rozwieranie pochwy w bólu.
  • Odpowiedz
@panodzupy: nie masz prawa nikogo pouczać, jeśli dla ciebie logicznym i rozsądnym jest dawanie szacunku każdej kobiecie tylko dlatego, że rodzą dzieci. w takim razie szanuj z automatu każdego mężczyznę, albo przyznaj, że to k---a absurd - a nie od razu się ciskasz w internecie, bojowniku z mitycznym lewactwem i jeszcze wybitniejsza stulejarnoscia. Przypomne, ze niemalze Tiger-Bonzo zostal ojcem. Ten to jest samiec alfa i wzor mestwa, o cie c--j
  • Odpowiedz
Tutaj mirki nigdy raczej nie zaznaja takiego uczucia jak ojcostwo (chyba, że w simsach), bo zwyczajnie nie mają z kim.

@panodzupy: Ale wziąłeś pod uwagę, że wielu mężczyzn nie daje się wmanewrować w dziecko bo go nie chcą i jest im zajebiście dobrze w stanie #dumnysingiel ? :)
  • Odpowiedz
@asenjo:

Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sądzi, że autor wpisu szanuje kobiety tylko i wyłącznie za rodzenie dzieci. Ale rozumiem, że są tutaj osoby, którym niezbyt dobrze poszło czytanie ze zrozumieniem na egzaminie gimnazjalnym więc sprostuję. W naszej wschodnio-europejskiej kulturze wpaja się nam szacunek do kobiet. Na zachodzie do jakiegoś czasu też. Wpajało się go bezwzględnie, nie tłumacząc dlaczego kobiety należy szanować. Otóż autor wpisu, do tej pory szanowal
  • Odpowiedz