Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#pokazdziecko
@lubiecocacole2: bo to sugeruje ze przed urodzeniem jej nie szanowal, cudowny zwiazek bulwo
No ale nic. Tutaj mirki nigdy raczej nie zaznaja takiego uczucia jak ojcostwo (chyba, że w simsach), bo zwyczajnie nie mają z kim. Mirabelki w większości też są kociarami, a jak już mają niebieskiego to nie chcą mieć dzieci, bo wyzwolenie mocno xD
O tym mówię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@panodzupy: Ale wziąłeś pod uwagę, że wielu mężczyzn nie daje się wmanewrować w dziecko bo go nie chcą i jest im zajebiście dobrze w stanie #dumnysingiel ? :)
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sądzi, że autor wpisu szanuje kobiety tylko i wyłącznie za rodzenie dzieci. Ale rozumiem, że są tutaj osoby, którym niezbyt dobrze poszło czytanie ze zrozumieniem na egzaminie gimnazjalnym więc sprostuję. W naszej wschodnio-europejskiej kulturze wpaja się nam szacunek do kobiet. Na zachodzie do jakiegoś czasu też. Wpajało się go bezwzględnie, nie tłumacząc dlaczego kobiety należy szanować. Otóż autor wpisu, do tej pory szanowal
Pogladu nie podzielam ale za imie szacun
trzym się!