Wpis z mikrobloga

Mój pierworodny! Franciszek Jan. Żona urodziła naturalnie 4,1kg i 60cm. Piękne uczucie, polecam każdemu #niebieskiepaski w uczestniczeniu w porodzie jeśli tylko mają możliwość. Dodatkowo mimo, że jestem w miarę młody to mam staromodne zwyczaje i wiem, że trzeba szanować #rozowepaski. Teraz już wiem dlaczego zasługują na szacunek, nie ma nic piękniejszego dla mężczyzny niż to, że jego Wybranka przynosi mu na świat potomka. Ja p------ę, ale się cieszę...

#pokazdziecko
soadfan - Mój pierworodny! Franciszek Jan. Żona urodziła naturalnie 4,1kg i 60cm. Pię...

źródło: comment_1aYLUODAmnx30CulkrWxsw30sA0Kuh8U.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slonx: zerknij na plusowane wypowiedzi, ich natezenie i przede wszystkim tematyke jaka poruszaja. oczywiscie mamy tutaj piekny przyklad ultrarigczowego obiektywizmu moralnego. wlasnie to mam na mysli piszac, ze piekna orka altruistycznej glupoty, ktora prowadzi w pewnym stopniu do dyskryminowania osob, ktore nie posiadaja biologicznej mocy rodzenia gowniakow
  • Odpowiedz
@asenjo: Plusowane wypowiedzi świadczą tyko o tym, że dana wypowiedź jest zgodna ze zdaniem innych, w dalszym jednak ciągu nie wyklucza k-------a logiki, czy pieprzenia bzdur, a już na pewno nie świadczy o zaoraniu.

Raczej potwierdza w tym konkretnym przypadku, że wykopki mają problemy z myśleniem i są mizoginami.

Jeżeli sens wypowiedzi OPa jest dla ciebie niejasny, z pomocą nadszedł @panodzupy.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz