Wpis z mikrobloga

A jeśli chodzi o telefony to choć jestem miłośnikiem androida to polecę Ci cokolwiek ma widowsie, ze względu na mapy które możesz aktualizować sobie w domu i później jeździć z nawigacja off-line

@Cisek44: Przecież Here z mapami offline jest też na Androida. #windowsphonefejs
  • Odpowiedz
@trueno2: mam u nich abonament za 30zł i mam rozmowy i sms bez limitu oraz Internet 500MB. Tutaj tylko trochę słabo z tym netem.
@Cisek44: Mireczku jak tu ugrać, żeby w abonamencie za 30zł dołożyć tanio neta? ;D
  • Odpowiedz
@PerfectEquilibrium: ja też to dostałem. Miałem na kartę i proponowali abonament. Pierwsze propozycje zlałem i powiedziałem, że jak tak to poszukam u innych, bo mi to nie odpowiada. Za chwilę dzwoni Pani i mówi, że wszystko bez limitu + Internet 500MB + 3 miesiące bez limitu ten nielimitowany. To wziąłem, ale teraz już mi zostało 500 MB ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@PerfectEquilibrium: wiem, pracuję w akcesoriach GSM i co chwilę właśnie ktoś przychodził o to Orange bez limitu, nie wiedziałem o co chodzi :) generalnie do operatora się zraziłem, więc nie śledziłem ich poczynań.
Co do migrowania między operatorami - nie mogę tak co chwilę numeru zmieniać. Wiem, że można przenieść, ale musisz zarejestrować kartę - dodatkowa zabawa.
  • Odpowiedz