kobiaszu kobiaszu 18.02.2016, 22:04:40 28 Plusujcie chleb na zakwasie z turbożytniej2000, dopiero co wyjęty z piekarnika.Pokaż spoiler#chleb #pieczywoboners #gotujzwykopem źródło: comment_D51O3mjHbUJKUgqObvNAGbF4VCpLMR8D.jpg Pobierz Fevx ColdMary6100 konto usunięte pamietamfanzonuna konto usunięte +23 innych
Acros Acros 18.02.2016, 22:15:03 0 @kobiaszu: Pokaż przekorjony, czy Ci skórka na górze odeszła ( ͡º ͜ʖ͡º)
kobiaszu kobiaszu 18.02.2016, 22:16:58 0 @Acros: Musisz poczekać do rana aż "dojdzie do siebie", ale mogę zagwarantować, że na pewno nie odchodzi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
H.....0 konto usunięte 18.02.2016, 22:19:08 0 @Acros: e stuleja chleb?@kobiaszu: jak zakwas zrobiłeś?
zupa_z_kasztana zupa_z_kasztana 18.02.2016, 22:21:34 0 @kobiaszu: E tam, ja nigdy nie czekam do rana. :P
kobiaszu kobiaszu 18.02.2016, 22:23:04 0 @zupa_z_kasztana: to dość ciężki, razowy chleb i musi jednak troche poleżeć, pszenny z lekkiej mąki to od razu znika :p
kobiaszu kobiaszu 18.02.2016, 22:28:14 2 @Hal-9000: wsypałem do słoka trochę mąki i dodałem wody, zamieszałem, odstawiłem na szafkę i tak codziennie przez 2 tygodnie geuze Rzuku
wolnomi wolnomi 19.02.2016, 07:24:00 1 @kobiaszu: Hej mam pytanie jak robię chleb to czasem wyjdzie mi taki jakby mokry w środku, zakwas jest dobry bo czasami wyjdzie czasami nie, znasz moze odpowiedz na moje problemy ? Rzuku
#chleb #pieczywoboners #gotujzwykopem
( ͡º ͜ʖ͡º)
@kobiaszu: jak zakwas zrobiłeś?