Aktywne Wpisy

pyszniarz +356
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

huopisko +193
ja pie*dole xD
z akt wynika (EFTA01116468) że twórca Simpsonów - Matt Groening miał prywatne kontakty z Jeffreyem Epsteinem i był jednym z jego "Hollywoodzkich kumpli", brał nawet udział w imprezach w słynnej willi Palm Beach gdzie przewijały się takie osobistości jak książę Andrzej czy Donald Trump
a teraz przypomnijcie sobie te wszystkie dziwne zbiegi okoliczności, gdzie niektóre sceny z serialu wręcz przewidywały przyszłość
no to się okazuje, że to nie było
z akt wynika (EFTA01116468) że twórca Simpsonów - Matt Groening miał prywatne kontakty z Jeffreyem Epsteinem i był jednym z jego "Hollywoodzkich kumpli", brał nawet udział w imprezach w słynnej willi Palm Beach gdzie przewijały się takie osobistości jak książę Andrzej czy Donald Trump
a teraz przypomnijcie sobie te wszystkie dziwne zbiegi okoliczności, gdzie niektóre sceny z serialu wręcz przewidywały przyszłość
no to się okazuje, że to nie było

#javascript
#nodejs
var teroz = new Date();var zaroz = new Date().setDate(teroz.getFullYear(), teroz.getMonth(), teroz.getDate(), 17, 0, 0);o to kamą?
let d = new Date()d.setHours(17)
var wczorej = new Date(zaroz.getDate() -1);przy założeniu, że masz mój wcześniejszy kawałek kodu z teroz i zaroz ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo jeśli za "zaroz" podstawisz phauxowe "d"
EDIT:
var teroz = new Date();var zaroz = new Date(teroz.getFullYear(), teroz.getMonth(), teroz.getDate(), 17, 0, 0);
var wczorej = new Date(zaroz);
wczorej.setDate(wczorej.getDate() -1);
var date = new Date();
date.setDate(date.getDate() - 1);
date.setHours(17);
musi być
var mili = zaroz.setMilliseconds(-86400000)
var wczorej = new Date(mili)