Aktywne Wpisy
panthererose +7
Mirki, ile u Was kosztuje wymiana opon i skąd jesteście? Bo z sezonu na sezon jest coraz drożej. Z letnich na zimowe płaciłam 120, a teraz z zimowych na letnie 130 - obwarzanek warszawski.
#wulkanizacja #opony #wymiana
#wulkanizacja #opony #wymiana
WielkiNos +168
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Saab 93 2.0T175km
Volvo S40 II 2.4 170km
Vetra C 2.0T 175km
Audi A4 B6 1.8T 163km
#samochody #motoryzacja
Bierz Saaba
1. Zostaniesz Hipsterem
2. Masz kultowe auto, którego mało na drogach
3. Pierwszy raz na drodze poczujesz przynależność do jakiejś marki (Kierowcy Saabów pozdrawiają się na drogach)
4. Saab nie należy do awaryjnych samochodów
5. Polecam
@Ikeowiec: najlepszy powód żeby nie kupować tego auta xD
@Duzy_Kotlet: z tego zestawienia tylko Volvo :)
@Duzy_Kotlet: oddaje głos na Saaba, ewentualnie Volvo
@Ikeowiec: wiem, co mówię, mój niebieski miał dwa Saaby. Może i auto kultowe i fajnie jeździ ale niestety jest awaryjne.
Mam znajomego mechanika, który naprawia tylko Saaby:
1. NIGDZIE się nie ogłasza, że ma warsztat, saabiarze sami wiedzą, gdzie go znaleźć, cały czas ma klientów w opór
2. sam on mówi, że "Saaby się nie psują, dlatego on ma full roboty".
Pozdrawiam.