Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
@motylanogha: Jak chcesz zainstalować na nim windowsa to trochę bez sensu. Zależy na jakim środowisku chcesz czy preferujesz pracować:
- osx - macbook
- linux, windows to xps 15 lub zbook studio
sam korzystam z rMBP od ponad roku, możesz zadawać pytania :)
@bocznica: dokładnie, pod os x pracuje się o wiele wygodniej
Komentarz usunięty przez autora
@bazingaxl: technologia żywności oczywiście. Jestem mięsolubem. Lubie p--o. Nie mam profilu na ratemypoo.
@bocznica: dlaczego bez sensu? Fakt, że jestem przywiązany do total commandera, ale to nie znak, by windę instalować (może od wielkiego dzwona jakaś gra się tam znajdzie)
Do siedzenie sobie na kanapie i przegladania smiesznych obrazkow Macbook nadaje sie fajnie ale jak dla mnie tylko do tego.
Podsumuje krotko - namawiam goraco szefostwo u mnie w pracy zeby zakupilo mi jakiegokolwiek PC i niech zabiora ode mnie tego cholernego iMaca
Mój XPS słabo współpracuje z linuxami. To może być wada przy programowaniu, ale chyba w webdevie nie przeszkadza tak bardzo. Zresztą mac tu na pewno nie jest lepszy.
Jeżeli nie spieszy ci się, a chcesz zaoszczędzić to możesz napisać do bnote_pl na allegro. Spoko
Laptop jest na prawdę super. Po pierwsze wykonanie pierwsza klasa (lepiej niż np. Thinkpady i Asusy ux303). Góra i dól amelinium, piękne fazowanie na brzegach. Przy klawiaturze gumowany plastik. Skok - przy moim skillu ok (przynajmniej Ctrl i Fn w normalnych miejscach). Maki - moim