Aktywne Wpisy
Damasweger +713
W marcu 2019 jechałem 300 km na pierwszą randkę, a dziś z tą dziewczyną bierzemy ślub xD Tego bym się wtedy nie spodziewał. Dziękuję wszystkim za ówczesne plusy, słowa otuchy, wyzwiska i demotywację. Stres chyba wtedy miałem większy, niż dziś...
#randkujzwykopem #slub
#randkujzwykopem #slub
Co robicie jak widzicie osobę czarnoskórą?
Od dzisiaj rozpoczynam krucjatę człowieka #!$%@? - jak trafie na jakiś sklep który bez informowania wielkimi wołami na drzwiach robi jakieś limity platnosci, to będę u nich brał pokrojone sery, wędliny i inne rzeczy, których już nie mogą odłożyć na półkę. Jak mi odmówią płatności - będę im zostawiał na ladzie, niech maja straty.
Uprzedzając komentarze januszowych potomków "hurr #!$%@?, nie wiesz ile prowizje wynoszo" - gowno mnie to obchodzi, jak są za wysokie to nie bierze się terminala i nie reklamuje płatności karta. Nienawidzę takiego wprowadzania w błąd.
#boldupy #januszebiznesu #januszehandlu
czyli nie można po prostu gdzieś zadzwonić żeby się tym od ręki zajęli (#gruszkastyle)? Jest u
( ͡° ͜ʖ ͡
@Oskarek89: Tak sa tzw. minimalne prowizje jak np Polcard ma 20gr z czego karta telefoniczna to zysk ok 40gr...
@advert: Serio musisz 2zl placic karta?
@waluss: Czasami tak się zdarza - co w tym dziwnego?
@siodemkaxx: 15 zł to nie tak mało. Skoro nie opłaca mu się więc przyjmowanie płatności kartą, to po co mu terminal?
@siodemkaxx: No fajki, które kosztują ok. 15 zł, więc nie tak mało.
Czyli zgadzasz się, że lepiej mieć terminal i ponosić groszowe "straty", niż nie mieć żadnego zysku, bo wielu zrezygnowałoby z zakupów w sklepie bez możliwości użycia karty?