Aktywne Wpisy
Cancermoon +54
Nie mam w domu nawet choinki ogólnie zero atmosfery świątecznej jak patrzę Instagrama inni mają tak ładnie, zdjęcia z rodziną, fajna atmosfera itp. ehh
Kroledyp +136
#motoryzacja
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od dzisiaj rozpoczynam krucjatę człowieka #!$%@? - jak trafie na jakiś sklep który bez informowania wielkimi wołami na drzwiach robi jakieś limity platnosci, to będę u nich brał pokrojone sery, wędliny i inne rzeczy, których już nie mogą odłożyć na półkę. Jak mi odmówią płatności - będę im zostawiał na ladzie, niech maja straty.
Uprzedzając komentarze januszowych potomków "hurr #!$%@?, nie wiesz ile prowizje wynoszo" - gowno mnie to obchodzi, jak są za wysokie to nie bierze się terminala i nie reklamuje płatności karta. Nienawidzę takiego wprowadzania w błąd.
#boldupy #januszebiznesu #januszehandlu
Komentarz usunięty przez autora
najlepsze sa sklepy, ktore do np 15zł karta doliczaja 10% xD
@Aerials: Ja nie mówię, że to
@advert: u mnie MasterCard ma 0,63%-0,73% w zależności od karty (debetowe, kredytowa maestro, oficjalna), a Visa od 0,53%
Dostałem właśnie ofertę z innego banku, ale prowizja to takie grosze, że szkoda się męczyć ze zmianą operatora.
Cebulaki przez głupie stereotypy myślą, że płaca bóg wie ile.
@waluss: No widzisz, a ja sobie wyobrażam i zdarza mi się zapłacić kartą np. 3 złote