Aktywne Wpisy
Kroledyp +126
#motoryzacja
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Cancermoon +50
Nie mam w domu nawet choinki ogólnie zero atmosfery świątecznej jak patrzę Instagrama inni mają tak ładnie, zdjęcia z rodziną, fajna atmosfera itp. ehh
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od dzisiaj rozpoczynam krucjatę człowieka #!$%@? - jak trafie na jakiś sklep który bez informowania wielkimi wołami na drzwiach robi jakieś limity platnosci, to będę u nich brał pokrojone sery, wędliny i inne rzeczy, których już nie mogą odłożyć na półkę. Jak mi odmówią płatności - będę im zostawiał na ladzie, niech maja straty.
Uprzedzając komentarze januszowych potomków "hurr #!$%@?, nie wiesz ile prowizje wynoszo" - gowno mnie to obchodzi, jak są za wysokie to nie bierze się terminala i nie reklamuje płatności karta. Nienawidzę takiego wprowadzania w błąd.
#boldupy #januszebiznesu #januszehandlu
@siodemkaxx: No to lepiej dołożyć czy wcale nie zarobić?
A te baby z tego sklepu to jakby za karę tam pracowały. zawsze ta cierpiąca mina... az się odechciewa tam chodzić, a ze przy samej uczelni to wyboru czlowiek zbytnio nie ma. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@151346136:
skoro ustalają jakieś z dupy niestandardowe zasady, to oni mnie o tym powinni poinformować.
Zgadzam się, powinni, ale jak nie informują, to prościej i z korzyścią dla obu stron będzie zapytać, a nie bucować.
"widzę że mentalny PRL u Ciebie siedzi mocno"
;) u mnie mentalny PRL, u Ciebie buractwo.
Masz problem z niemożliwością płatnością kartą, czy z informowaniem o limitach?
Napisałeś, że z tym drugim, łatwo ten problem rozwiązać
Nie podoba się nie kupuj
Zgłaszajcie ich ile sobie chcecie, takich debili jak was będą mieli wiecznie w dupie bo oni robią interes nie z wami tylko ze sklepem, nie będą rezygnować ze współpracy bo gołodupiec nie ma przy sobie piątaka
Komentarz usunięty przez autora
Także mośku, wyzywaj sobie dalej tylko teraz nie lec i nie korzystaj z tego co wywalczyli inni.
Ja zapłaciłem karta choc tłusta kierowniczka upierala sie, że nie mozna - wiec jej zapytałem gdzie to jest w prawie handlowym, spokojnie bez nerwów. Dało sie, choć mine miała nie tegą.
@YouCanCallMeBillieGates: No właśnie mogą