Aktywne Wpisy

KingaM +82
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +475
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

#praca #wykop #php
źródło: comment_7U3jYVmDbv0ZrRcBKQwGImJ1wpl5vo2M.jpg
Pobierza) doświadczonych programistów PHP (doświadczenie w serwisach z dużym ruchem, czyli z wiążącymi się z tym technologiami), jak jesteś takim programistą to też wiesz co to za technologie oraz jakie są stawki...
b) początkujących zawodowo programistów z potencjałem. Tj możesz nawet w ogóle nie mieć doświadczenia w takich serwisach, o ile wcześniej hobbystycznie coś działałeś i masz ogólne dobre
Komentarz usunięty przez autora
Moim zdaniem jest za bardzo tajemnicze:
- nie listujecie jakie technologie się u was przewijają
- nie listujecie z jakich przykładowych projektów
@n00bie: zgadnij gdzie wisiało ich ogloszenia o prace
Raczej Poznań i okolice, aby mógł pracować w biurze. Ja odpowiedziałem na tamto ogłoszenie, a pracuję od niedawna. Takie życie - zakazy konkurencji, długie okresy wypowiedzenia.
źródło: comment_6YY6JRDXo0jYUG0fzhe6Wv3gbi26LGIC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@DFENS: http://www.wykop.pl/link/839309/m-b-czas-zaczac-moje-ama/#comment-6258217
Patrz Punkt pierwszy
Kiedyś w ramach drobnej złośliwości chciałem wypunktować trochę rażących błędów w usability wykopu.
Jak na jakiś trafiłem, to sobie zapisywałem.
Szybko dałem sobie spokój, bo uzbierało się tyle, że mi się smutno zrobiło.
Może jeszcze nie dziś, ale pewnego dnia dacie ogłoszenie a ja będę gotowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)