Za 2h ostatni egzamon. Zdane czy nie zdane chujmjetoobchodzi ja mam dosyć zawalania nocek, wlewaniu energetyków prosto w żyły. Mam dosyć wzorów, zadań, Krystiana Karczyńskiego. Jak nie zdam to trudno, w nadchodzącym semestrze będę miała niezły zapiernicz, ale lojo. O 9:30 po egzamonie idę na gorącą czekolade, potem na spacer, wrócę do mieszkania i idę spać na całe życie. Dzisiaj znów nie spałam bo liczyłam głupie rzeczy. Czuję się jak kupa. Uczyłam się dużo i nie mam sobie nicz do zarzucenia, a i tak dojebią zadaniami, że równie dobrze przez ten tydzień mogłam się wysypiać, oglądać seriale i bawić się z kotem ;___; Ubrałam się ładnie, bo jak u----ć to z klasą. Mój egzamon będzie bardziej u-----y niż moje lustro. #nietagujebomoge
@consummatumest: łącze się w bólu z koleżanką, sam ostatnie 3 dni nie robię nic innego jak liczę, jem i piję kawę. I g---o umiem. Powodzenia zatem, trzymam kciuki! ;)
Jak nie zdam to trudno, w nadchodzącym semestrze będę miała niezły zapiernicz, ale lojo. O 9:30 po egzamonie idę na gorącą czekolade, potem na spacer, wrócę do mieszkania i idę spać na całe życie.
Dzisiaj znów nie spałam bo liczyłam głupie rzeczy. Czuję się jak kupa. Uczyłam się dużo i nie mam sobie nicz do zarzucenia, a i tak dojebią zadaniami, że równie dobrze przez ten tydzień mogłam się wysypiać, oglądać seriale i bawić się z kotem ;___;
Ubrałam się ładnie, bo jak u----ć to z klasą.
Mój egzamon będzie bardziej u-----y niż moje lustro.
#nietagujebomoge
Niebieski po zdanym egzaminie pójdzie się n-----c czy cokolwiek. A różowy pójdzie sobie na spacer (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@consummatumest: