trenuję siłowo 3 razy w tygodniu (pon, śr, pt) do tego we wtorki i czwartki robię sobie taki trening ogólny a'la chodakowska (tylko trochę inny - głównie brzuch) + bieganie ok 5 km no i codziennie do pracy rowerkiem 5 km w jedną stronę.
no i generalnie ma to ręce i nogi czy byście coś zmienili? Głównie martwi mnie brak przerw na regenerację, ale może się mylę.
@afroninja: @wowowo: @pokey: generalnie chce się lepiej czuć, zrzucić brzuch do końca co mi pomału wychodzi i nabrać TROCHĘ masy (co mi gorzej wychodzi), jednak nie chcę stać się typowym kulturystą, w długoterminowym planie myślę o zapisaniu się na boks
@ptrhobson: W przypadku pierwszych postulatów jesteś na dobrej drodze :) masy nie zbudujesz gubiąc brzuch. A typowym kulturystą nigdy się nie staniesz nie bijąc koksu i o to bym się najmniej martwił. Wbrew pozorom bez tego dodatku zrobienie fajnej sylwetki jest naprawdę ciężkie.
@ptrhobson: Rozumie ze w weekendy nie trenujesz? Skąd w takim razie obawa o regeneracje. Boks polecam odrazu, może trafisz tak ze treningi będziesz miał wtorek, czwartek wiec Ci sie idealnie zgra z treningiem siłowym, da Ci wiecej niż Chodakowska i bieganie
trenuję siłowo 3 razy w tygodniu (pon, śr, pt)
do tego we wtorki i czwartki robię sobie taki trening ogólny a'la chodakowska (tylko trochę inny - głównie brzuch) + bieganie ok 5 km
no i codziennie do pracy rowerkiem 5 km w jedną stronę.
no i generalnie ma to ręce i nogi czy byście coś zmienili? Głównie martwi mnie brak przerw na regenerację, ale może się mylę.
#silownia #bieganie
Komentarz usunięty przez autora
Boks polecam odrazu, może trafisz tak ze treningi będziesz miał wtorek, czwartek wiec Ci sie idealnie zgra z treningiem siłowym, da Ci wiecej niż Chodakowska i bieganie