Wpis z mikrobloga

@proofek: @b_realm8: @kwiatosz: Mireczki help! byłem w LLoyds mowie ze jak nie mam roboty to musze sobie online zalozyc konto bo tylko takie moge miec. co jest porabane bo be konta mnie do roboty nie chca przyjac. ale pomijam ten fakt, k---a probuje to gowno wypelnic i mam poprzedni adres czyli polski wpisuje i post code nie chce przyjac wiec sie wpienilem wpiaslem angielski ... no
  • Odpowiedz
@LiShenshung: Ja rok temu zakładałem konto w Lloyd's bez zadnego problemu, a przy zakładaniu konta podałem adres znajomego. Znajomy wyprowadzał się w dniu kiedy przyszły listyz banku, z konta korzystam do teraz, więc sam adres jest chyba tylko taką formalnością. Konto zakładałem oczywiście w siedzibie banku nikt nic nie wymagał ode mnie żeby robić coś online
  • Odpowiedz
@LiShenshung: Rozmawiałeś zapewne z babką obsługującą przy okienku, a nie zakładającą konto - oni tak czasami zniechęcają. Idź w zaparte, że wszystko masz - na spotkaniu z babką otwierającą konto okazuje się jednak, że wystarcza dowód i wszystko zakładają. Z koleżanką tak z tym online bujaliśmy się 2 miesiące - bo ciągle potwierdzenia nie było. W końcu usłyszała to babka zajmująca się tam kontami i ona nam od ręki założyła.
  • Odpowiedz