Aktywne Wpisy

OlaKordasOfficial +179

dddobranoc +387
Zaplusuj ten smutny rosół za 28zł z knajpy youtubera tworzącego historię aby nigdy takiego nie ujrzeć na niedzielnym obiadu u babci
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem

źródło: Zrzut ekranu 2024-07-12 o 10.47.06
Pobierz
Sprawa jest taka, że rok nie ćwiczyłem i ogółem lipa. Teraz znów się wziąłem i zacząłem tyrać.
Powstał jednak problem - po roku spadła forma a i technika poleciała - pozapominało się.
Dlatego mam też do was prośbę - jakbyście mogli zobaczyć, czy forma jako tako trzyma przy przysiadzie moim?
Tutaj dwie serie z różnych perspektyw. Przepraszam z góry za ranienie waszych oczu jakością nagrań.
link1
link2
Jeśli jest jakoś strasznie tragicznie, to może mógłbym załatwić jakiś lepszy sprzęt, znów nagrać i wrzucić.
Moglibyście napisać co sądzicie o wykonaniu? Bardzo źle? Ja sam widzę, że nad głębokością mógłbym popracować i chyba 'butt winkiem' też. Poza tym tam gdzieniegdzie było takie lekkie 'good morning'. Jak to wygląda waszym zdaniem?
No i ogółem jak tam z tymi palcami jest? Bo teraz robię tak, że stopy na szerokość barków/ trochę szerzej, palce w miarę prosto - leciutko na zewnątrz. Ruch staram się zaczynać schodząc biodrami. Dobrze?
Dzięki.
#silownia #mikrokoksy
GŁOWA Do GÓRY a nie w podłogę.
Spróbuj też ustawić stopy nieco szerzej, będziesz mógł niżej zejść.
I zaczynając wstawać najpierw podnosisz biodra, dlatego robisz taki good morning
@feniks_pn: o butt winku różne rzeczy słyszałem i teraz sam już nie wiem, jak to jest.
Jedni mówią ( sam tak wcześniej myślałem ), że o kwestia przykurczy i 'ciasnoty' mięśni w obrębi miednicy i dwójek, które 'ściągają' dupsko, drudzy zaś z kolei twierdzą, że to wina techniki. I pojęcia w końcu nie mam, które twierdzenie