Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +37
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Wystarczy zaplusować i skomentować ten post opisując jednym zdaniem z kim byś się tam wybrał/a. 2 lutego wieczorem wybiorę jedną osobę, która otrzyma obie wejściówki (czyli dla 4 osób) - wyskoczycie sobie ze znajomymi lub rodziną :)
Zielonki nie biorą udziału.
Pamiętajcie! dotyczy to osób z Poznania - będę to sprawdzał!
@OddieTG: dupy to to nie urywa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. symulator dachowania taki sobie. Do tegoWarszawie mieli zepsuty pas bezpieczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Symulator stłuczki nienajgorszy.
Gry zręcznościowe to poziom najpodlejszych flashówek. Niby uczą cię bezpiecznej jazdy, a na skrzyżowaniu osobówka łamała się jakby była ikarusem z zaspawanym przegubem
Reszta raczej dość nudna.
Te gry widoczne pod koniec to mają kierownicę na zasadzie włącz-wyłącz
Zabrałbym różowego, który robi prawo jazdy :D niech będzie świadomym kierowcą :D
2. Jeżdżę Skodą.
3. Mój #rozowypasek kocha naszą Skodę tak samo jak ja albo nawet mocniej. Octavka zawiozła nas już w wiele ciekawych miejsc zarówno w Polsce jak i za granicą (ostatni trip: Czechy, Słowacja, Węgry, Austria). Dodatkowo jako że jest to kombi wozimy ze sobą 2 rowery w bagażniku. Polecam ten sposób podróżowania i zwiedzania!
4. Nigdy nic nie wygrałem więc wątpie żebym tu coś wygrał ale
1. też nigdy nic nie wygrałem cumplu więc wiem jakie to uczucie,
2. też wożę rowery na różniste wypady,
3. też jeżdzę Skodą, tyle że SuperBką,
4. zgadzam się z tym że jest to nadauto ᕦ(òóˇ)ᕤ,
5. też mam wszystkie punkty.
Zbyt wiele nas łączy by miał je wygrać kto inny - podaj