Aktywne Wpisy
Fajrantboy +25
Wracam z emigracji po 10 latach , gdzie wam sie najlepiej zyje? Ktore niasto jest “najszczesliwsze” ? #emigracja #powrot #polska #nieruchomosci
7ujMejster +318
Dajta 34 plusy dla kolegi na pocieszenie zanim podjedzie smieciara ( ͡° ͜ʖ ͡°) baba była baby nima bo człowiek nie chciał kolejnych niewolników na świat wypuszczać a wiec ani dzieciaka ani kociaka i tak sie żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°) niby 34 a mental 24 ehh.
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
Pozdrówki dla dobrych mirabel i mirków #urodziny #wykop30plus #gownowpis
Bo skończy się na tym - czy Ty, czy ja zostaniemy zabici w świetle kamer monitoringu i każdy głup z policji lub prokuratury powie, że to był tylko trudny przypadek, a hejt internetowy zrobi z Ciebie prawdziwego przygłupa!
#ewatylman
taka jest konwencja apelu, ale przepraszam jeśli Cię to semantycznie ubodło
taką właśnie jak piszecie formę proponuję!
Ponadto weźmy ze sobą Aiko18 coby było weselej i przebierzmy go w Niebieska kurtkę, bo buty takie już ma.
40 osób odezwało się na apel Rutkowskiego, by łazić bez sensu wzdłuż Warty. Jeśli 40-stu nas zbierze się pod jakimś urzędem będzie to jakaś siła i odzew.
ale jaka sprawa, w jakim kierunku pójdzie? Na jakim świecie Ty żyjesz, dziewczyno! Bo Ci ktoś w TV powiedział, że pójdzie to Ty wierzysz, że pójdzie?
To po co Ty tu tak się udzielasz? Dla żartu i atencji Ainko18?
Albo jesteś tu na serio i interesuje Cię całkiem możliwy, i realny, mord na Ewie Tylman, albo #heheszki
Nie jest wg. Ciebie możliwy i realny mord? Znaczy się Ewa żyje? Taka możliwość owszem istnieje. Tym bardziej trzeba kobiecie pomóc, a nie robić jaja. Tobie też kiedyś - lub Twoim dzieciom - ktoś może zrobić prawdziwą krzywdę, nie internetową, i módl się żeby znaleźli się ludzie, którzy sią za Tobą ujmą.
Pan Hoffman stara się pomóc pokrzywdzonym ludziom? Przyłączam się do niego choćby błądził
Ależ ja tesoro ślepy nie jestem i widzę, że nie jesteś zimna i sprawa leży Ci na sercu tylko porzuć choć trochę wygodny fotel internetu, a jeśli nie to, to wesprzyj pozytywne akcje i nie drwij z ludzi, którzy są gotowi się zaangażować bardziej niż Aiko18 czy kattyperry92
Nie
Komentarz usunięty przez autora
No widzisz, sobie jestem gotów zaszkodzić, cierpienie z tytułu złamanego paznokcia mi wisi. Albo masz jaja i nie zasłaniasz się internetem, albo jesteś pusta jak bąbelki szampana.
To najprawdziwsza prawda, co nie znaczy, że odwaga jest gówno warta.
To zależy. Czasami lepiej zrobić z siebie idiotę niż nim być (ale absolutnie nie bierz tego do siebie, bo nie jest mym zamiarem Ciebie obrażać, choć pewnie trochę tak zrobiłem).
Rutek został spacyfikowany, zastraszony, ośmieszony. Owszem jest pajacem, ale ktoś przyczynił się byś myślała, że jest większym pajacem niż jest. To jest raczej przykre, wręcz dramat jakiś, że lansera tak upupiono. Nie śmieszy mnie to wcale. Martwi mnie bardziej, że ludźmi tak można manipulować.
tesoro, sama pisałaś o tym wielokrotnie, że sporo jest takich akcentów.