Wpis z mikrobloga

Mirasy właśnie z FB dowiedziałem się że moja ex nie mówiła mi prawdy dlaczego chce się rozstać, twierdziła że "nie wybieram między tobą a nim tylko między tobą a nikim" a na fejsiku dzisiaj już widziałem wpis jegomościa " ;*" na jej tablicy. Wiedziałem że piszą ze sobą sms'y ale nie sądziłem że w 2tyg po naszym rozstaniu już takie wiadomości będę sie sypać.

Rzućcie ciepłym słowem mireczki bo smutno bardzo :( Dalej ją kocham :((( 3 lata razem
#feels #logikarozowychpaskow
#zwiazki
  • 66
  • Odpowiedz
@Wildhero: No właśnie najgorsze że bardzo normalna dziewczyna, inteligenta, wygadana, z poczuciem humoru, pracowita. Do tańca i różańca. Moi rodzice bardzo ją lubili.
Teraz najbardziej się boję że ciężko będzie znaleźć taką wartościową :/
  • Odpowiedz
@magnevox: i tak trochę przez to że boisz się znaleźć wartościową to też boli cię że ma nowego bolca. Popracuj nad sobą, ułóż życie a będzie dobrze. Ja zostałam porzucona jestem na etapie rozwijania zainteresowań które były blokowane przez partnera (wiem śmieszne ale cóż...)
  • Odpowiedz
@magnevox: dlatego właśnie po rozstaniu nie powinno sie wchodzić na profile ex. jest taka super opcja na fb: przestań obserwować użytkownika. ja też po rozstaniu ciągle podglądałem ex i miałem ból dupy, że wrzucila fotkę z kolegą albo że wyszła do klubu z ex albo że dodała do znajomych bolca, o ktorego bylem zazdrosny, bo do niej pisal jak bylismy razem. ogarnij się kolego i za kilka miesięcy sie bedziesz z
  • Odpowiedz
@magnevox: Przede wszystkim wyłącz powiadomienia od niej, albo wywal ze znajomych. Po drugie, skoro będąc z tobą miała bolca na boku, to znaczy że to zła kobieta była. To boli, ale jedynym wyjściem jest odcięcie się i powolny proces zapominania. Znajdź sobie zajęcie, żeby nie mieć za dużo wolnego czasu na rozmyślania. Będzie dobrze cumplu!
  • Odpowiedz
@magnevox: jak dla mnie, to zamiast na siłę szukać laski na tinderach itd. weź się za wygrywanie życia i skup sie tylko na sobie, zapomnisz o eks, nowe dziewczyny zaczną zwracać na ciebie uwage, a przede wszystkim popracujesz nad sobą i nad tą sieczką, którą masz w głowie na temat tamtego związku
  • Odpowiedz
mówiła że jak bym wtedy powiedział żeby z nim nie pisała to by przestała bo jej na mnie zależało

@magnevox: Nie daj sobie wmówić odpowiedzialności. Spotkałem się już z czymś takim i moim zdaniem ten tekst świadczy o tym, że laska jest słaba. Gdzieś w głębi ona wie, że postąpiła źle i próbuje się usprawiedliwić "też jesteś winny, bo mnie nie powstrzymałeś". Zakładam tutaj, że ten 'kolega' był kimś więcej jeszcze
  • Odpowiedz