Wpis z mikrobloga

@MRKRUS: mogę uprzejmie i bez zarzutki zapytać kiedy i gdzie jakiś lewak powiedział że gwałty dokonywane przez imigrantów to "wzbogacanie kulturowe"? Bo szczerze ani razu nie widziałem żeby ktoś tak powiedział. Oczywiście oprócz prawaków z wykopu, którzy twierdzą że lewacy tak mówią. Poproszę o JEDEN przykład.
  • Odpowiedz
@matematyk-teoretyk: Wiem, ale myślałem że się w końcu dowiem skąd pochodzą te bez przerwy powtarzane pierdoły. Zadowoliłbym się nawet linkiem do frondy czy innego gówna, ale rozumiem że jedynym źródłem tych rewelacji jest d--a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kazek_nalepa: Jakieś ludzkie g---o kradnie kobiecie czapkę w tramwaju, a wykopki się z niej naśmiewają, że przesadziła z opisem. Zdajecie sobie sprawę czym się staliście? Jesteście otumanieni tanią propagandą jak jakieś ćpuny na fazie.
  • Odpowiedz
@neib1: Raczej Ty trochę przesadzasz, jakby na fazie po mocarzu... Ta wiadomość w Fakcie jest tak naciągana, że nie sposób się domyśleć, że to zwykła prowokacja. Już ją widzę jak siedzi przed kompem, na wpół zgwałcona, a szaro-bury kocur chlipie jej krokodyle łzy. Teraz tylko czekam aż na allegro pojawi się jej beret ze znaczkiem KODu, którego brak przyczynił się do niepójścia na manifestację kwiczących świń odrywanych od koryta.
Jaki
  • Odpowiedz
mogę uprzejmie i bez zarzutki zapytać kiedy i gdzie jakiś lewak powiedział że gwałty dokonywane przez imigrantów to "wzbogacanie kulturowe"?

@MrRidiculous: To już nie są uchodźcy? ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale łap.

,,– W moim przekonaniu jesteśmy w stanie przyjąć większą liczbę imigrantów. Ja jestem za różnorodnością. Polacy rzeczywiście boją się innego, boją się osób odmiennych kulturowo, ale ta różnorodność nie tylko może być źródłem strachu, ale
  • Odpowiedz