Wpis z mikrobloga

• 39
#podwojnestandardy prawicy

Tomasz Lis i jego widownia witała Donalda Tuska śpiewając mu Sto Lat z powodu awansu na szefa UE

hurr Durr, stronnicze media!!! Lis to aparatczyk!!!! durrrrr!!!! To mają być media publiczne?!

TVP wita Beatę Szydło z kwiatami, bo tak, po prostu

...cisza...

#dobrazmiana
#neuropa #4konserwy #polityka
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 10
@tebezoo: 60 groszy wpłynęło, co nie??

a druga sprawa : żaden polski polityk w 25 letniej naszego kraju nie doprowadził do takiej sytuacji, żeby jakikolwiek z krajów musiał debatować o tym, czy u nas jest wszystko OK z demokracja... więc nie wiem, czy jest się czym chwalić, że ktokolwiek jechał tłumaczyć się z tego, co odpierała we własnym kraju.
  • Odpowiedz
@abdullahibnalibali: chyba żyłeś w alternatywnym wszechświecie jak mam ci to tłumaczyć

@Goofas: taa,miliony mam już za wpisy haha po twoich wypowiedziach wnioskuję że to tobie wpływa :D
Na żaden polski rząd nie było takiej nagonki medialnej jaka teraz jest. Wystarczy podziękować za to byłej władzy odciągniętej od koryta,tv i gazetom które swoje macki mają na całym świecie. Robili grube wały,szemrane interesy i to się skończyło. Boją się że
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@tebezoo: tak też myślałem, wyborca PiS, płatny troll i do tego jeszcze udaje, że nie głosował na PiS. Idealnie wmontowujesz się w "spontanicznego obywatela demokratycznego kraju, który wyraził swoją opinię dot. sytuacji w kraju".
  • Odpowiedz
@Goofas: no tak,jestem wyborcą PISu a spamowałem Korwinem ( ͡º ͜ʖ͡º). Na pewno z 500 jak nie 1000 znalezisk z nim dodałem i sporo na mirko :D to chyba się nie trzyma kupy?

@abdullahibnalibali: co mnie jakieś kreski obchodzą jak ja nie zauważyłem w swoim portfelu żadnej różnicy. Wszystko tylko droższe.

Dziwią mnie ludzie którzy ich bronią...albo jesteście działaczami,politykami,albo wam płacą za te
  • Odpowiedz
@Goofas: Najśmieszniejsze jest to, że gdyby znów były wybory, mając do wyboru PO/Petru i PiS, prawdopodobnie zagłosował bym na PiS, albo przynajmniej zastanowił się nad tym przed oddaniem nieważnego głosu, ale to co odwalają zwolennicy PiSu na Wykopie i u mnie na wsi odtrąca mnie bardziej niż obniżenie ratingu przez S&P. Jeszcze miesiąc i sam zapiszę się do Petru.
@tebezoo: no tak bo jakby Korwin doszedł do władzy
  • Odpowiedz
@tebezoo:

różnica polega na tym że ona pojechała tam bronić Polski i dość dobrze jej to wyszło

Posługując się wyłącznie kłamstwami (milion uchodźców z Ukrainy, przestrzeganie konstytucji przez Rząd Patriotyczny, itd.) i oszczerstwami (szalejąca drożyzna, głodne polskie dzieci, emerytom nie starcza na leki).

Donald jak był premierem czy teraz prezydentem Europy to tylko
  • Odpowiedz
@damianbeat: xD o zaczynają się śmieszne obraski xDD
parę postów wyżej wrzuciłem wykres wzrostu gospodarczego Polski za rządów PO w stosunku do krajów V4, wzrost gospodarczy w porównaniu do reszty jest widoczny, poza tym wyprzedziliśmy te wolne orbanowskie Węgry co to są podobno takim ideałem. Może odniesiesz się do tego zarzutu.
  • Odpowiedz