Wpis z mikrobloga

Chcę być dobrym Polakiem - w związku z tym mam pytanie co powinienem myśleć obecnie o Panu Petru? :)

Z jednej strony dziś dostałem przykaz z organu prasowego Najjaśniejszej Partii, że Petru to agent GRU / KGB.

Z drugiej zaś strony pełnomocnicy Najjaśniejszej Partii przekonują od dawna na wypoku, że Petru to agent żydowsko-masońskiej finansjery Sorosa, który próbuje zasponsorować polski Majdan.

Jak to jest?

Bo przecież GRU to prawa ręka JE Włodzimierza Putina, który toczy wojnę z żydowską finansjerą, NWO i Sorosem.

#neuropa
#nowoczesnapl #polityka
  • 12
  • Odpowiedz
@Jason_L_McCabe: @kaczor: Jestescie mocno ograniczeni. Nie slyszeliscie nigdy o podwojnych agentach? Petru wychowal sie w Rosji i tam sie wszystkiego nauczyl, nastepnie rozwijal umiejetnosci u wroga wsrod zydowskiej finansjery, aby wreszcie osiagnac cel, czyli stanowisko szefa opozycji Polskiej Rzeczypo... Republiki Ludo... yy.. tzn. Rzeczpospolitej Trzeciej.
  • Odpowiedz
@Jason_L_McCabe: Wyjątkowo sprytne posunięcie Petru, będąc podwójnym agentem GRU i Sorosa działa na niekorzyść obu wymienionych w pożytkiem dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Niestety naród niegodny nie potrafi tego pojąć i opluwa wielkiego patriotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jason_L_McCabe: nie od dziś się mówi, że Petru to rumun Balcerowicza. A ten to przecież Aaron Bucholtz - wiem widziałem w googlach, jest chyba na drugim miejscu w wyszukiwaniu więc to tylko potwierdza, że to prawda. W związku z tym to przecież logiczne, że stoją za nim rosyjscy Żydzi: przecież Rumuni zorganizowali w na zlecenie KGB zamach na naszego największego Polaka, Świętego Jana Pawła II. A rosyjscy Żydzi albo teraz wąchają
  • Odpowiedz