Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Mam do wyboru
Sony xperia z3
Iphone 5s 16gb
Samsung galaxy s5 neo
samsung galaxy A5
Co brać? Z góry dzięki!
#kiciochpyta #telefony #pytanie #ios #android
Osobiście sam korzystam z A5 i jestem w pełni zadowolony, żadnych przycięć, aparat robi super zdjęcia, LTE więc skrzynka pocztowa zapitala, nawigacja googla płynnie chodzi, możliwość otwarcia dwóch okienek w tym samym momencie (✌ ゚ ∀ ゚)☞. Ogólnie A5 jest szybkim i dobrym telefonem, ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisz jeszcze co to za
S5 Neo mam go u siebie na punkcie w pracy i A5 jest dużo lepszy od niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bateria przy codziennie ~godzinie rozmów wytrzymać potrafi do 2dni, kupisz jakiegoś powerbanka i będzie cacy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Codzienna godzina rozmów i chyba nic poza tym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam ten telefon, nie narzekam bo nie ma na co. Telefon mam od sierpnia i nigdy się nie zaciął, zdjęcia wychodzą o niebo lepsze niż w tym A5 czy Neo. Jakim trzeba być fanbojem, żeby mówić że średniak jest lepszy od byłego flagowca?
Bierz Z3 - bateria trzyma 2 dni przy samym dzwonieniu, SMSach(tryb Ultra Stamina
Internet co chwile sprawdzam, smsy cały czas piszę ;)
Zdjęcia akurat robi bardzo dobre :)