Aktywne Wpisy
Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
PIGMALION +51
#wojna #ukraina #rosja
Zastrzelony przez rosjan po słowach „Chwała Ukrainie!” wojskowy - to Oleksandr Matsiyevsky , żołnierz 163. batalionu 119. oddzielnej brygady TRO obwodu czernihowskiego
Informację przekazał Departament Sił Zbrojnych Ukrainy"Północ"
Jego matka, syn i koledzy rozpoznali go na filmie z egzekucji. O śmierci żołnierza stało się wiadomo 7 stycznia, jego ciało zwrócono 14 lutego w ramach wymiany jeńców i ciał poległych.
Zastrzelony przez rosjan po słowach „Chwała Ukrainie!” wojskowy - to Oleksandr Matsiyevsky , żołnierz 163. batalionu 119. oddzielnej brygady TRO obwodu czernihowskiego
Informację przekazał Departament Sił Zbrojnych Ukrainy"Północ"
Jego matka, syn i koledzy rozpoznali go na filmie z egzekucji. O śmierci żołnierza stało się wiadomo 7 stycznia, jego ciało zwrócono 14 lutego w ramach wymiany jeńców i ciał poległych.
Dalej milion kolosów i dalej mało czasu na treningi i sen. Dzisiaj udało mi się godzinkę poćwiczyć z hantlami w domu. Jednak to nie to samo co #silownia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patrząc na łydki i porównując je do zeszłego lata jest źle. Mięśni może i coś tam jest ale zalane strasznie. Trzeba chyba w polowie lutego przejść na jakąś dobrą redukcje jak nie na początku. Teraz jem sporo białka więc raczej przybywa mi masy ale tej mięśniowej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jutro śmigam 2 godzinki na #rower zrobić jakiś trening wydolnościowy bo z tym też kiepsko. Mam nadzieję że do Kwietnia wskoczy forma.
#dieta mój tag ---> #filipektrenuje zachęcam do obserwowania