Wpis z mikrobloga

'ja coś mam, więc prędzej się zesram, niż dopuszcze myśl, że to moje nie jest najlepsze" :3

@aett: A co jeśli faktycznie jest najlepsze? Co jeśli mam to coś nie przez przypadek, a był to mój świadomy wybór? Wiesz w ogóle co oznacza słowo "dyskusja"? Spróbuj podjąć polemikę i zastanowić się czy na pewno masz rację.

Jedyna zaleta posiadania konsoli to możliwość gry w exclusivy i dlatego tylko warto konsolę mieć, sam
  • Odpowiedz
To chyba w Media Markcie go kupowałeś, skoro roczny komp za 3k nie ciągnie ci jakiejś gry :D Brawo.

@-PPP-: najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i pozbądź głupiego nawyku imputowania rozmówcy czegoś czego nie powiedział, dopiero później rzucaj szumnymi słowami takimi jak 'dyskusja', bo narazie to jesteś komiczny. widzę, że rak pod tagiem cały czas ma się znakomicie :3

Wyobraź sobie, że niektórzy nie są tacy ograniczeni i potrafią
  • Odpowiedz
@aett: No i co tak zamilkłeś? Przecież grzecznie poprosiłem o wytłumaczenie w jaki sposób granie w jedną grę na konsoli jest dla ciebie o niebo przyjemniejsze niż granie w to samo na pececie. Nie zadałem chyba trudnego pytania?

Powiedz mi jak mam zmienić swoje zdanie na ten temat, jeśli nie potrafisz nawet podać mi żadnego konkretnego argumentu za swoim poglądem? No wybacz, ale w takiej sytuacji patrząc zupełnie obiektywnie po
  • Odpowiedz
@-PPP-: Po prostu konsola jest wygodna. Wiadomo, że może się popsuć jak wszystko inne, ale niektórzy wolą nie bawić się w ewentualne konfiguracje itp., nie zależy im na modach, lepszej grafice. Próba przekonywania kogoś, że pecet lepsze sprzętowo itd. nie ma sensu, bo widocznie posiadaczy konsol to nie interesuje.

Co do gier - niektórzy nie zbierają i sprzedają. Na PC się np. nie da, chyba, że komuś konto Steam pożyczysz,
  • Odpowiedz
@pitkamaki: Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Chciałbym podkreślić, że ja nie chcę nikogo na siłę przekonywać, że pecet jest lepszy. Wiem, że jest, ale nikomu nie narzucam swojego zdania. Po prostu jeśli widzę, że ktoś gada głupoty, to zwracam mu na to uwagę.
W tym przypadku ktoś napisał, że gra w Fifę jest lepsza na konsoli niż na pececie. To jest oczywiście bzdura, więc zwróciłem na to uwagę, stwierdzając fakt,
  • Odpowiedz
@-PPP-: Ta sama gra na dwóch platformach, jeśli nie ma między nimi różnicy, powinna dawać tę samą frajdę, to prawda. Chociaż jest też coś takiego jak konsolowa otoczka i być może niektórzy to czują. Ja tak mam np. z Nintendo, ale oni mało upodobnili się do pecetów, architektura jest inna, przez co sami skazali się na banicję.

Plejka i Xbox faktycznie są praktycznie pecetami, przecież głośno było o pokazach konsolowych
  • Odpowiedz
Plejka i Xbox faktycznie są praktycznie pecetami, przecież głośno było o pokazach konsolowych exclusivów na pecetach podczas którejś imprezy growej.

@pitkamaki: Dokładnie tak. Jeszcze PS jak cię mogę, bo ich soft bazuje chyba na jakimś Unixie, ale soft nowego X kloca jest z tego co wiem na jądrze Windowsa. Śmiech na sali.

Chociaż piecza dużych firm robi
  • Odpowiedz