Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +1087
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Francesco123 +327
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

źródło: comment_VNnlqFFhhfASpiOYMdKfdaG94aZCcpBK.jpg
Pobierz@aett: A co jeśli faktycznie jest najlepsze? Co jeśli mam to coś nie przez przypadek, a był to mój świadomy wybór? Wiesz w ogóle co oznacza słowo "dyskusja"? Spróbuj podjąć polemikę i zastanowić się czy na pewno masz rację.
Jedyna zaleta posiadania konsoli to możliwość gry w exclusivy i dlatego tylko warto konsolę mieć, sam
@-PPP-: najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i pozbądź głupiego nawyku imputowania rozmówcy czegoś czego nie powiedział, dopiero później rzucaj szumnymi słowami takimi jak 'dyskusja', bo narazie to jesteś komiczny. widzę, że rak pod tagiem cały czas ma się znakomicie :3
Wyobraź sobie, że niektórzy nie są tacy ograniczeni i potrafią
Powiedz mi jak mam zmienić swoje zdanie na ten temat, jeśli nie potrafisz nawet podać mi żadnego konkretnego argumentu za swoim poglądem? No wybacz, ale w takiej sytuacji patrząc zupełnie obiektywnie po
Co do gier - niektórzy nie zbierają i sprzedają. Na PC się np. nie da, chyba, że komuś konto Steam pożyczysz,
W tym przypadku ktoś napisał, że gra w Fifę jest lepsza na konsoli niż na pececie. To jest oczywiście bzdura, więc zwróciłem na to uwagę, stwierdzając fakt,
Plejka i Xbox faktycznie są praktycznie pecetami, przecież głośno było o pokazach konsolowych
@pitkamaki: Dokładnie tak. Jeszcze PS jak cię mogę, bo ich soft bazuje chyba na jakimś Unixie, ale soft nowego X kloca jest z tego co wiem na jądrze Windowsa. Śmiech na sali.