Siema, mam problem z internetem. Posiadam internet z Play LTE(niestety nie mam innej opcji...). Dziś zauważyłem, że w csgo mam mikrolagi, drobne utraty pakietów dosłownie na milisekundy, lecz jest to mocno uciążliwe. Sprawdzałem również połączenie przez CMD i co kilka sekund traci pakiety. Dzwoniłem do PLAY i gostek stwierdził, że u nich wszytsko wporzo, ale jak chcę to coś tam poprzestawia, a jak nie pomoże to mam wyrobić nową kartę SIM(!). Karta jak raz została włożona do modemu nigdy z niej nie była wyciągnięta, więc wierzę, ze gość próbuje zrobić mnie w wała. Jakieś pomysły jak mogę temu zaradzić? Bo widzę, że PLAY mi w tym nie pomoże. #pcmasterrace #internet #komputery #play #csgo
jak bedziecie mieli jakies info ze juz dziala albo czy play dowiedzial sie co im sie z-----o to piszcie tu bo mnie c--j juz strzela jak widze to ich: dziękuję za numer zgłoszenia. Każde zgłoszenie jest weryfikowane, ale potrzebne są przykłady takiej sytuacji, bo problem nie dotyczy wszystkich Klientów.( ͡°ʖ̯͡°) @YouCann: @tatolzyi: @kupiec_korzenny: @Pan_wons: @bear2112: @
No z tych ich odpowiedzi można wywnioskować, że na "półsekundowe przerwy" to oni mają w------e i nawet ich nie rejestrują. Prawdy jak widać się nie dowiemy. Mi osobiście pomogła zmiana na 4G, chociaż troszke słabszy sygnał, to jednak nie ma utraty pakietów. @YouCann: @tatolzyi: @kupiec_korzenny: @Pan_wons: @bear2112: @ddd9:
odnosząc się do przesłanej korespondencji,informuję, iż opisywane przez Pana problemy są nam znane i pracujemy nad ich całkowitym wyeliminowaniem. W ostatnich dniach podobne problemy zgłaszane były przez dużą liczbę abonentów z terenu całej Polski. Wg najnowszych informacji przekazanych mi z eksperckiego Działu Sieci problemy powinny już ustępować. Dziś od godziny 18:00 zaczęła się stopniowa naprawa
@Pan_wons: Czyli jednak postanowili tego nie ignorować, nieźle. No i jeszcze jak zaszaleli z tym 2GB, pewnie sobie za to inaczej życie ułożysz ( ͡°͜ʖ͡°)
@kupiec_korzenny: Te 2GB to walił pies. I tak co miesiąc kupuję nielimitowany za 45 zł :P Tak z ciekawości puściłem pingowanie. Pingi są ogromne, ale nie gubi już pakietów. Chyba jesteśmy na dobrej drodze ;D
@kupiec_korzenny: ja dalej ma jakas utrate pakietow jak sprawdzam w cmd. ale jak cs odpalilem to odziwo poza podwyzszonym pingiem do ok100 to lagow nie ma.
#pcmasterrace #internet #komputery #play #csgo
@YouCann:
@tatolzyi:
@kupiec_korzenny:
@Pan_wons:
@bear2112:
@
@YouCann:
@tatolzyi:
@kupiec_korzenny:
@Pan_wons:
@bear2112:
@ddd9:
No mi odpisali coś takiego:
odnosząc się do przesłanej korespondencji,informuję, iż opisywane przez Pana problemy są nam znane i pracujemy nad ich całkowitym wyeliminowaniem. W ostatnich dniach podobne problemy zgłaszane były przez dużą liczbę abonentów z terenu całej Polski. Wg najnowszych informacji przekazanych mi z eksperckiego Działu Sieci problemy powinny już ustępować. Dziś od godziny 18:00 zaczęła się stopniowa naprawa