Wpis z mikrobloga

@paziu: Widzę że nie tylko ja mam takie wspomnienia jeśli chodzi o Rihannę. xD Pamiętam że zostałem na niej, za namową koleżanek (gdyż ja chciałem już wracać do domu) i widziałem dokładnie ten festiwal s----------a :D Najśmieszniejsze to i tak było jak ludzie się śmiali, że kilkukrotnie podczas koncertu wychodziła na backstage na "kreskę" XDD No bo faktycznie to tak wyglądało :D Nie mniej, jeden z najsłabszych koncertów na którym
  • Odpowiedz
Cały juwenalia i woodstock core, wiadomo Happysad, Grabaż, Dżem, Coma, polskie reggae itp.
Metallica, Linkin Park, SOAD, Nickelback, Iron Maiden, Guns N' Roses
W ogóle większość metalu, a już szczególnie nu-metal, który jest totalnym gównem dla podludzi, bo w metalu jeszcze jakieś wyjątki można by znaleźć.
Trance, manieczki i całe to prymitywne g---o, które ludzie słuchają myśląc, że to techno.
  • Odpowiedz
@Profesor_Avenarius: U2 od zooropy to chujnia, ale albumy do achtunga to sa imho klasyki gatunku. maja taki fajny, surowy, czasem trochę melancholijny klimat. jest w nich duzo emocji, a nie zwyklego popowego łupania w stylu "Beautiful Day". mogę ci dać pół plusa za tę nominację
  • Odpowiedz