Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +45
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +259

wzorki które kiedyś odkryłem
pierwszy wzorek: A, B, C - ściśle tajne :]
w 2003r. odkryłem jeszcze to: W+S-K=2
dopiero rok temu przypadkiem zauważyłem że w 18 wieku uprzedził mnie.. Euler! :))
3) z jakiegoś równania? uzyskałem go po kilku przekształceniach większego wzoru, który rozpisałem po tym jak zauważyłem pewną prawidłowość.
1) jesli obiecasz że go nie ukradniesz to jutro pokaże :)
4) a co z czwartym? :P
3) zgadza się, to nie jest jakaś rewelacja. bajerem jest tylko(?) to że występuje tam silnia.
gdy pisałem dowód do swojego pierwszego wzoru i obliczenia zajmowały już 4 strony A4 (drobnym pismem!), w końcu zwątpiłem i powiedziałem "dość!"
doktor matematyki też go nie udowodnił :))
Dobra ja mykam bo jak ojciec przypadkowo wpadnie po coś do domu i zobaczy, że ja w domu jestem a nie na kolosie z matmy to będzie się działo :D.