Wpis z mikrobloga

• 0
@deyna: D&d (fantasy, historyczna fantasy lub star wars), Neuroshima, Wampir - te najpredzej bo mam ogarniete i pomysly sa. Mam dwojke graczy stalych w tej chwili, ale nie wiem co oni chcieliby. Kwestia dogadania.
  • Odpowiedz
  • 0
@deyna: 3.5 najlepiej. Jaki klimat, jesli chodzi o ten system? Mam w przygotowaniu kampanie w autorskim swiecie, wczesnym sredniowieczu no i star warsy.
  • Odpowiedz
@Fevx: nie grałem kilka lat, ostatnio chyba w liceum w 99 roku. Chyba bym się nadawał? Jakby trzeba było to bym dojechał lub, po zapoznaniu, zaprosił do siebie.
  • Odpowiedz
@deyna: @epek22: to ekipa uzbierałaby się. Gralibyśmy u mnie we Wrzeszczu najpewniej najpierw. To jaki system i klimat byście chcieli?
Dla przypomnienia:
Wampir, a więc World of Darkness - klimat współczesnego horroru, trudno to zdefiniować
Neuroshima - postapo
D&D - klasyczne fantasy w autorskim świecie
D&D - Star Wars
D&D - wczesne średniowiecze z magią itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@epek22: ok, sobota za dws tygodnie tez spoko. U mnie ten problem ze pracuje nieregularnie, wiec trudno ustalic jeden dzien konkretny w tygodniu.
@deyna: jak Tobie pasuje?
  • Odpowiedz
@Fevx: może być za dwa tygodnie, ja mam soboty wolne. Zapiszę sobie w kalendarzu ;). Jakby coś mi wypadło to powiadomię wcześniej. Po pracy napiszę do Ciebie pw.
  • Odpowiedz