Wpis z mikrobloga

@Gacrux: Hehe co za mina:) Jedyną przeszkodą może być, że po prostu możesz nie lubić fizyki, czy chemii i dlatego dalej tego nie zgłębiasz. Ale jeżeli masz tróje, bo uważasz że tego nie rozumiesz to tylko znaczy tyle, że ktoś w szkole nie potrafił Cię tego nauczyć i Cię zniechęcił do dalszego zgłębiania tematu.
@Gacrux: Serio:) Z każdego przedmioty uczą banałów, bo to są uproszczone podstawy różnych dziedzin. Nie widzę problemów, jakoby ktoś nie potrafił się tego nauczyć, a widzę problem w nieumiejętnym przekazywaniu wiedzy przez nauczycieli, a często wręcz zniechęceniem uczniów, a nie każdy jest taki sam, wiec jeden załapie to akurat co mówi nauczyciel, a innym trzeba to w inny sposób powiedzieć, żeby załapali :)
@plkwykop: no #!$%@?, wiem przecież... zawsze dostawałem gały w szkole, a po latach się okazuje, że o wiele lepiej znam niektóre rzeczy niż ci z mojej rodziny co to rzekomo na piątkach jechali
@plkwykop: no, u mnie to wyglądało tak, że pomimo, że jestem całkiem bystry, to miałem wrażenie że nauczyciele mówią w innym języku, przez co musiałem więcej czasu na nauce spędzać... natomiast sam język wchodził mi całkiem gładko... angielski mam na myśli którego sam sie nauczyłem...