Wpis z mikrobloga

@ssjfrytek: a powiedz mi teraz ile on w-------a żarcia ? Ma k------ą nadwyżkę, więc się odłoży. Przy gościach typu izak, że jedza pewnie nie za wiele tego żarcia, taki trening zrobi deficyt kcal mu i fat się popali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ch-jogromPL: to w końcu dieta robi robotę czy duże ciężary? Znaczy ja wiem, że wystarczy wejść na deficyt i spalić fat, a ćwiczenia wielostawowe dają nieźle popalić na cały "core" przy ich wykonywaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że izak p------i kocopoły.
  • Odpowiedz
@koniarek: pytanie dotyczyło 6packa, nie mięśni zalanych tłuszczem.
@Ch-jogromPL: ja tam wolę wejść na deficyt i dać impuls w postaci lekkiego treningu, traktować brzuch jak każdą inną partię mięśniową. Na pewno lepiej na tym wyjdę niż opierając się o "duże ciężary".

W ogóle zdjęcie jest w c--j tendencyjne i on nie ma takiej łapy, tutaj screen z filmiku sprzed 3 tygodni.
@paramite: @dbdbdbdb: @
ssjfrytek - @koniarek: pytanie dotyczyło 6packa, nie mięśni zalanych tłuszczem.
@Ch-...

źródło: comment_MIHNF7LoPmTzK0tSpMUTp3QzZdLQFn7F.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ch-jogromPL: trening siłowy swoją drogą, ale olewać partię tylko dlatego, że pracuje przy innych ćwiczeniach to tak jak olewać nogi, bo przecież dużo chodzisz, albo przedramię, bo często walisz konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: 6-pak ma każdy, tylko w większości wypadków jest "zasłonięty" tłuszczem, więc jeżeli będzie miał deficyt kaloryczny to w końcu spali ten tłuszcz i 6-pak mu się objawi, prosta sprawa.
  • Odpowiedz