Aktywne Wpisy

enten +166
Mireczki, a pamiętacie te czasy gdy pizza była TANIM i szybkim jedzeniem na mieście?
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo
źródło: jpg21-906x1024
Pobierz
d601 +16
Kupiłem sobie nowy zegarek i tu chciałem o tym opowiedzieć. To już drugi Garmin pierwszy był instinct 2 solar a ten to Fenix 7x pro solar. Koniec historii
#garmin #zegarki #pokazzegarek #chwalesie
#garmin #zegarki #pokazzegarek #chwalesie
źródło: temp_file1763294441572624103
Pobierz

Potrzebuję żeby ipad NIGDY nie łączył się z 3g/hsdpa/itp, chcę żeby tylko i wyłączenie działał na LTE, a jak nie działa LTE to w ogóle żeby nie działał net, czyli potrzebuje takiego jakby wymuszenia LTE, a reszta typu 3g żeby była blokowana. Domyślnie w iOS nie ma takiej opcji, jest tylko na odwrót. Szukam aplikacji, i nigdzie znaleźć nie mogę, nie wiem czy taka w ogóle istnieje, ale może ktoś się spotkał i pomoże. Próbowałem zmieniać wpis w APN, ale to nic nie pomaga, albo nie działa w ogóle net, albo działa w 3g i w sumie nic nie zmienia.
Spotkał się ktoś z aplikacją taką, która by wymuszała LTE? Ewentualnie taka, która by wydawała powiadomienie dźwiękiem przy zmianie trybu łączenia się z netem, żebym wiedział, że straciłem LTE i działam na 3g/itp
#ipad #ios #iphone #redbullmobile
ale ja korzystam bez tych kombinatoryków, więc coś oficjalnego, ewentualnie może być coś, co by wydawało dźwięk przy zmianie 3G/LTE/itp