Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +2121
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +90
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡

źródło: xdd
Pobierz
#garmin #zegarki #pokazzegarek #chwalesie
źródło: temp_file1763294441572624103
Pobierz@d601 gratki, ja czekam aż mój leciwy forerunner 245 da mi powód do zmiany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@twoj_starrry: czyli jak zrobię wypad w góry na 7 dni (i codziennie będę korzystał) i zapomnę ładowarki to wytrzymie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kidi1: Jak po coś włączysz wszystkie funkcje to pewnie pół dnia. Pytanie po co miałbyś to robić i nagrywać sobie multibandową lokalizację i natlenienie krwi jak siedzisz w biurze. Przy normalnym zegarkowym użyciu czyli z godzina biegania dziennie z gps, strobo i poza tym HR i łączność z telefonem 24h na dobę na luzie mam ok 7-10dni w tym bez x, x
@kidi1: od ponad 3 lat mam trex pro amazfit
Bateria potrafi trzymac miesac. Jak uzywam gpsa tak 6 godzin dziennie, to bateria spokojnie trzyma dwa tygodnie.
Jak jade na urlop do 3 tygodni to nie zabieram ladowarki.
A to stary zegarek pewnie teraz sa
@kidi1: Funkcje które się przydadzą włączają się same gdy uruchamiasz aktywność sportową. To zegarek sportowy. Jeżeli zastanawiasz się które funkcje ci się przydadzą a które nie to pewnie żadne i możesz sobie zostać przy kolekcjonowaniu biżuterii, szczególnie że jedną z głównych funkcji garminów tego jest monitorowanie cię przez 24h, ściągasz to do ładowania.
Tymczasem biżuteria służy dziesiątki lat.
@kidi1: Chyba że chcesz żeby ci mierzyła tempo, dystanse, HR, v2omaxy i na podstawie tego sugerowała plan treningowy dopasowany do wydolności i obciążenia a do tego poza treningami wyświetlała powiadomienia z telefonu to wtedy biżuteria jest bezużyteczna od nowości. Są różne potrzeby.