Aktywne Wpisy

peanut_whu +619
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +13
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz
![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
@bazingaxl: to bardziej dotyczylo kultury niz konkretnej pracy - mozna powiedziec, ze "nie znam sie za bardzo na tym" albo "ze raczej
Tak samo nie uważam zeby komuś spadła z głowy korona jak za swoją stawkę programisty raz na ruski rok
@M4ks: Naprawdę wpisanie codecademy może być traktowane jako plus? Z tego co widzę, to raczej tam jest prowadzenie za rękę
Jak jednak aplikujesz na seniora to wypadałoby by jednak mieć coś więcej...
Komentarz usunięty przez moderatora
@M4ks: Jaka jest na to dobra metoda poza brute-forcem?
Już znalazłem, ale bez google bylbym bezradny :D. Szanuje za wpis w kazdym razie, wiem ile mnie jeszcze pracy czeka ;)