Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Notakaprawda +11
Mental robaka. W komentarzach "To idźcie na trzy czwarte etatu hehe" albo "PRACA USZLAHETNIA!!!" Masakra. #polakicebulaki #polska #praca
źródło: 1000018067
Pobierz

@sasik520: Możesz rozwinąć?
Tak tyk
A potem jeden z drugim zderzy się z faktami, straci klienta i okaże się, że miał szczęście, a nie że to standard, zmieni się technologia, moda, potrzeba, itd.. ;) Eh ;)
Komentarz usunięty przez autora
@licho_nie_spi: no i zawsze moze odpowiedziec, ze dziekuje, nie?
Powinniście jakoś testować zdolność myślenia, a nie terminologię lub kupę niepotrzebnych rzeczy które ktoś się obkuł jak do egzaminu na studiach. I do zdolności myślenia nie wliczam szybkości odpowiedzi, ponieważ kod nie jest pisany
@M4ks: Czyli jednak do tego jest potrzebny kolejny specjalista, a nie ktoś kto poza swoimi obowiązkami
@to267224: a ja myśle, ze nie zrozumiałeś tego co pisałem. A pisałem właśnie i tym, by sprawdza myślenie a nie obkucie w ślepe definicje.
Dlatego pisałem o znajomosci narzędzi i rzeczy "naokoło" by właśnie uniknąć sytuacji jak pisałeś, ze ktoś potrzebuje pół roku by sie zaznajomić z projektem, bo pierwszy raz widzi mavena na oczy.
Poza tym znowu nie zrozumiałeś - nie chodzi o